Super shop card Public banner component

MI A SUPERSHOP?

A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként Ön névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán, vagy Erste SuperShop Bankkártyán, illetve Erste SuperShop Hitelkártyán gyűjtheti és válthatja be partnereinknél a SuperShop pontokat.A SuperShop törzsvásárlói kártya előnyeit Ön 16 partnerünknél országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

  • A SuperShop kártya igénylése egyszerű és ingyenes.

  • Egyszerű pontgyűjtés és pontbeváltás.

  • Társkártyát igényelhet, így közösen, egy pontfolyószámlán gyűjtheti a család a pontokat.

  • Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely SuperShop Partnernél egyformán használhatod.

TÖBBET SZERETNE MEGTUDNI A SUPERSHOPRÓL?

Ha a törzsvásárlói programmal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, hívja a SuperShop Kft. ügyfélszolgálatát munkanapokon 8 és 18 óra között a (06-1) 481-6000-s számon, vagy írjon a 1476 Budapest, Pf. 249 címre, vagy küldjön e-mail-t az [email protected] címre.

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálja az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is.

További információk a SuperShop Programról.

SuperShop kártya igénylése

Még nem rendelkezik SuperShop kártyával? Ön is mindössze 5 perc alatt tagja lehet a SuperShop programnak: Kártyaigénylését interneten keresztül leadhatja a SuperShop kártya igénylés menüpont alatt. Az Ön végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyáját az online kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 3 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Önnek.

Hozzáadás a felhasználói fiókhoz