Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A hatékony tisztítószer minden sima és mosható felületről megbízhatóan, kíméletesen és csíkmentesen távolítja el a szennyeződéseket. Gondoskodik az alapos tisztaságról, kellemes illatról és a hosszan tartó újraszennyeződés elleni védelemről.

További leírás

EU ökocímke (www.ecolabel.eu): AT/020/019
nem gyakorol számottevő hatást a vízi ökoszisztémákra
• veszélyesanyag-felhasználása korlátozott
• kevés csomagolási hulladékot képez
• egyértelmű használati utasításokkal ellátva.

www.cleanright.eu

Egyéb információk

Összetevő információ: www.splendid.at/info
Általános tisztítószer
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő vagy arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása Szállítás: álló helyzetben, fagytól védve.
Tárolás: +5 és +30°C közöt, napfénytől védett helyen.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
30
Összetevők 5-15% anionos felületaktív anyag, <5% nem ionos felületaktív anyag, Szappan, Tartalmaz: illatanyagok, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.
Használati utasítások Használati, adagolási utasítás:
Normál szennyeződés esetén kb. 50 ml (két kupak) tisztítószert keverjen el 5 liter vízben. Erős szennyeződés esetén használja hígítatlanul. A megtisztított felület utántörlést nem igényel. Más tisztítószerekkel ne keverje!
Nettó mennyiség 1l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske
SPAR út
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske
SPAR út
Tel.: 06-20/823-7000
www.spar.hu