Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Splendid mosogatógép tisztító 250 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Eltávolítja a vízkövet és az élelmiszer lerakódásokat, friss illatot hagy maga után. Rendszeres használata hozzájárul a tökéletes mosogatási eredményhez és a készülék élettartamának növeléséhez.

További leírás

Összetevő információ: www.splendid.at/info
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el orvosi ellátást kell kérni. 1,2-benzizotiazolin-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Tárolása Tárolás/szállítás: szobahőmérsékleten +5°C és 25°C között.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
25
Összetevők (www.splendid.at/info): <5% nem ionos felületaktív anyag, Tartalmaz: illatanyagok, konzerválószer (benzisothiazolinone).
Használati utasítások Használati utasítás:
Ürítse ki a mosogatógépet, a durva szennyeződéseket távolítsa el a szűrőről. Tépje le a védőfóliát a zárókupakról, de ne csavarja le. Állítsa a terméket fejjel lefelé az evőeszköztartóba. Indítson el egy legalább 60°C-os normál programot. 250 ml = 1 alkalmazás. Használata 1-2 havonta ajánlott, illetve amint lerakódást észlel a készülékben. Kizárólag üres mosogatógépben és egyéb tisztítószer hozzáadása nélkül használható!
Nettó mennyiség 0,25l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.,
H-2060 Bicske,
SPAR út,
Tel.: 06-20/823-7000;
www.spar.hu
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.,
H-2060 Bicske,
SPAR út,
Tel.: 06-20/823-7000;
www.spar.hu
FE02