Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Splendid nedves tisztítókendő kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket-, a foltokat-, a vízkő- és szappanmaradékokat a különféle vízzel mosható fürdőszobai felületekről és a csapokról, vízlepergető hatással foltmentes ragyogást biztosít. Az extra vastag törlőkendő kényelmesen használható, gyors és higiénikus tisztaságot nyújt az egész fürdőszobában.

További leírás

Összetevőkre vonatkozó információ: www.splendid.at/info.

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Fürdőszoba- és WC nedves tisztítókendő - Limette & Menta illat
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetések!
Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Személyi higiéniás célra nem használható. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szemmel, nyálkahártyával vagy sérült bőrrel történő érintkezést. Élelmiszerrel nem kerülhet kapcsolatba. A használatot követően mosson kezet. Nem alkalmazható különösen érzékeny lakkozott és fafelületeken. Érzékeny felületek esetében előzetesen végezzen összeférhetőségi próbát egy kevésbé látható helyen.
Tárolása Tárolás: szobahőmérsékleten, magas hőmérséklettől, közvetlen napfénytől, fagytól védett, száraz helyen.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Kevesebb, mint 5% nem ionos felületaktív anyag, További összetevők: illatanyagok, konzerválószerek (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, laurylamine dipropylenediamine).
Használati utasítások Alkalmazás:
1.) Nyissa ki a csomagolást a megjelölt helyen és vegyen ki egy kendőt. A csomagolást szorosan zárja vissza.
2.) A kendő azonnali használatra kész, egyszerűen törölje át vele a tisztítandó felületet, amely további utánatörlést nem igényel.
3.) A használt kendőt dobja a háztartási hulladékgyűjtőbe vagy a WC-be. A problémamentes öblítés érdekében ne dobjon a toalettbe 3 kendőnél többet egyszerre!
Nettó mennyiség 50db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Wet Wipes International s.r.o.
Noutonice 57
252 64 Lichoceves
Tschechische Republik
Forgalmazó címe:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske
SPAR út
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske
SPAR út
www.spar.hu