Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Splendid Color mosószer kapszula 15 db 375 g

Részletes termékadatok

Termék információk

Terméktulajdonságok:
Egyszerű alkalmazást tesz lehetővé. A kapszula a mosóerejét közvetlenül a mosógép dobjában fejti ki és ragyogó színt kölcsönöz a ruháknak. A színes ruhákhoz való mosószerkapszula feloldódik a vízben, és mennyisége pontosan egy mosáshoz elegendő, így takarékos megoldást jelent. A hatékony mosószer-koncentrátumban található enzimnek köszönhetően eredményesen távolítja el a foltokat, és a szálak mélyéig ható tisztítást biztosít. A színes ruhákhoz való mosószerkapszulával pamut és kevertszálas szövetek 20-60°C közötti hőmérsékleten moshatók. Nem használható gyapjúhoz és selyemhez - érzékeny textíliákhoz a kímélő hatású Splendid Feinwaschmittel mosószert ajánljuk.

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Folyékony mosószer színes ruhákhoz praktikus és hatékony kapszulákban.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Gyermekektől elzárva tartandó.

FIGYELEM!
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő vagy arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom és edény elhelyezése hulladékként: a helyi, területi, országos, nemzetközi előírásoknak megfelelően. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők >30% nem ionos felületaktív anyag, 5-15% szappan, <5% anionos felületaktív anyag, foszfonát, Tartalmaz: enzimek, illatanyagok (benzil alkohol), színvédő adalék.
Használati utasítások Használati utasítás:
1. Dobja a kapszulát a mosógép dobjába.
2. Helyezze be a szennyest.

Fontos használati utasítás:
Kézi mosáshoz és előmosáshoz nem alkalmazható. Száraz kézzel nyúljon a kapszulákhoz. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki a kapszulát! Használat után jól zárja vissza a doboz tetejét.
Nettó mennyiség 15db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Gyártva Magyarországon:
SPAR Österr. Warenhandels-AG
Europastraße 3
5015 Salzburg
Österreich

CFA Hungária Kft.
H-2045 Törökbálint
Hosszúrét u. 1.
Forgalmazó címe:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske
SPAR út
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske
SPAR út
www.spar.hu

Egészségügyi Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ)
Tel.: 06 80 201 199
FE04