Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Somat száradást gyorsító öblítő ragyogó tisztaságot biztosít a poharak és edények számára, megelőzi a vízcsepp foltok kialakulását, valamint elősegíti a száradást különösen a műanyag felületeken.
Öblítő mosogatógéphez.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása Tárolja száraz helyen +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (ld. a csomagoláson) számított 2 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
40
Összetevők 5-15% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok (limonene), Formic acid.
Használati utasítások Csak mosogatógéphez használja. Az öblítő kupakját felfelé húzva nyissa azt ki és töltse tele a mosogatógép öblítő adagoló rekeszét vagy alkalmazza a mosogatógéphez ajánlott mennyiséget.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Henkel Srbija d.o.o.
Ul. Bulevar Oslobođenja 383
11000 Beograd
Szerbia
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.
H-1113 Budapest
Dávid F. u. 6
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.
H-1113 Budapest
Dávid F. u. 6
tel.: +36 1 372 5555
E-mail: henkel.hungary@henkel.com
www.henkel.hu