Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az 5x teljesítményű Somat intenzív mosógép tisztító különösen hatékony a zsír- és a vízkőlerakódásokkal szemben. Intenzíven tisztítja a mosogatógép legkritikusabb és legnehezebben elérhető részeit: szórókarokat, szűrőt, vízszivattyút és csöveket. Kampójának köszönhetően minden mosogatógéphez alkalmas és használata nagyon egyszerű: tegye fejjel lefelé az evőeszközkosárba, és 3 havonta indítson el egy üres mosogatási programot 65°-75°C-on
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
Tárolása Minőségét megőrzi gyártási dátumtól (ld. a csomagoláson) számított 2 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
40
Összetevők 5-15% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok.
Használati utasítások Ürítse ki teljesen a mosogatógépet. Távolítsa el a védőmatricát a kupakról. Az alatta elhelyezkedő fehér színű pontnak nem szabad megsérülnie. Akassza a flakont fejjel lefelé az evőeszköztartó kosárra vagy a tányértartó rácsra. Válassza a 65°C - 75°C-os programot.
Ajánlás:
Használja a Somat géptisztítót mososgatógépe karbantartásához 3 havi rendszerességgel. A termék csak egyszeri használatra való.
Nettó mennyiség 0,25l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Henkel Srbija d.o.o.
Ul. Bulevar Oslobođenja 383
11000 Beograd
Szerbia
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.
H-1113 Budapest
Dávid F. u. 6.
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.
H-1113 Budapest
Dávid F. u. 6.
Tel.: 06-1-372-5555
E-mail: [email protected]
www.henkel.hu