Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Termék jellemzők:
- Alapvető védelem a család számára
- Aktív fluoriddal és kálciummal
- Véd a fogszuvasodás ellen
- Segít friss leheletet biztosítani
- Hatékonyan tisztít
- Segít eltávolítani a fogakon kialakuló foltokat

Termékleírás:
- A Signal Family Care Cavity Protection fogkrém tartós* fogszuvasodás elleni védelmet biztosít a család számára. Még az olyan ételek és italok is, mint a gabonapehely, a gyümölcsök és a joghurtok (melyekről nem is gondolnánk), magas cukortartalmúak lehetnek és fogszuvasodást okozhatnak. Az aktív fluoridot és kálciumot tartalmazó hatékony formula hosszan a fogmosás után is segít helyreállítani az apró, láthatatlan lyukakat a fogzománcon, melyeket a rejtett cukrokból képződő savak is okozhatnak.
- Hatékonyan segít erősíteni a fogzománcot a nap mint nap erős fogakért.

*Rendszeres napi kétszeri fogmosás mellett.

Márkaleírás:
A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.
Biztonsági figyelmeztetések Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!
Tárolása Hónap
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Calcium carbonate, Aqua, Hydrogenated starch hydrolysate, Hydrated silica, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate, Aroma, Cellulose gum, Sodium silicate, Benzyl alcohol, Potassium citrate, Sodium saccharin, PEG-32, Limonene, CI 73360, Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz (1450 ppm F).
Használati utasítások Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!
Nettó mennyiség 0,07l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.
+06 80 180 144
www.unilever.com
Vevőszolgálat:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.
+06 80 180 144
www.unilever.com