Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Használja a Pronamel-t az általános fogmosáshoz:
- Megvédi a fogakat a sav okozta károsodástól
- Visszakeményíti és erősíti a fogzománcot
- Véd a fogszuvasodás ellen
- Fogorvosok segítségével kifejlesztve
- Lágy mentolos íz

Fogorvosok segítségével kifejlesztett fogkrém, amely segít megvédeni a gyermekek fogait a sav okozta károsodásokkal szemben. Az új maradandó és a tejfogak sérülékenyek lehetnek, mivel a mindennapi étrend savai gyengíthetik a fogzománcot, és ezáltal lassan elkoptatják azt.
A Pronamel Junior speciálisan gyermekek elgyengült fogzománcának erősítésére, fogaik sav okozta károsodása és a fogszuvasodás elleni védelemre lett kifejlesztve annak érdekében, hogy gyermekei fogai napról napra erősebbek és egészségesebbek legyenek.

Jellemzők

Segít a sav okozta károsodás és a fogszuvasodás elleni védelemben
Fogorvosok segítségével kifejlesztve
Védi a fogzománcot a mindennapi savas hatásoktól
Enyhén mentolos
Biztonsági figyelmeztetések Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, forduljon fogorvosához.
FIGYELMEZTETÉSEK:
Gyermekektől elzárva tartandó. Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Amennyiben más forrásból is történik fluoridbevitel, kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát! Ha irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy arca vagy szája megduzzad, azonnal keresse fel fogorvosát vagy orvosát. Ne használja a terméket, ha csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van.
Tárolása Hónap
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sucralose, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene, 0,315% w/w nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm fluorid).
Használati utasítások Használati utasítás:
Mindig kövesse a címkén található utasításokat.
Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.
Nettó mennyiség 0,05l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.,
1538 Budapest,
Pf. 586.
tel.: 225-5800
www.sensodyne.hu
www.gsk.com
Vevőszolgálat:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.,
1538 Budapest,
Pf. 586.
tel.: 225-5800
www.sensodyne.hu
www.gsk.com