Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sanytol fertőtlenítő folteltávolító por színes és fehér ruhákhoz 450 g

Részletes termékadatok

Termék információk

Elpusztítja 99,9%*-ban: baktériumok, élesztőgombák, vírusok

Tudta-e, hogy
Az alacsony hőmérsékleten mosott ruhanemű nem mentes teljesen a baktériumoktól. A ruhákon jelen lévő baktériumok, élesztőgombák és vírusok rossz szagokat, bőrirritációt okozhatnak és betegségeket terjeszthetnek. A Sanytol, a klórmentes fertőtlenítés szakértője által kifejlesztett folteltávolító egy olyan hármas hatású fertőtlenítőszer, amely elpusztítja a mikrobákat, megszünteti a kellemetlen szagokat és eltávolítja a makacs szennyeződéseket, 20°C-tól. Összetétele a textilszálak mélyére hatol és folteltávolító hatóanyagokat szabadít fel a kifogástalan eredmény érdekében, fehér és színes ruhákon egyaránt.

Ideális
Minden alsóneműhöz (fehérnemű, zokni, trikó, póló, stb.). Babaruhához, gyermekruhához (kezeslábas, partedli, nadrág, stb.). Ágy- és asztalneműhöz (törülköző, konyharuha, lepedő, stb.).

*A termék hármas hatású: Baktericid hatás az EN1276, ASTM2274, EN16616 szerint - 20°C-on, behatási idő: 45 perc - Fertőtlenítőszer kézi mosáshoz. 30°C, 60 perc érintkezési idő - Fertőtlenítőszer automata mosógéphez. Levurocid hatás az UNE1650, ASTM2274 szerint (20°C, 45 perc - Fertőtlenítőszer kézi mosáshoz. 30°C, 60 perc - Fertőtlenítőszer automata mosógéphez.), EN16616 szerint 30°C, 60 perc. Vírusölő hatás az EN14476 szerint (20°C, 60 perc - Fertőtlenítőszer kézi mosáshoz. 30°C, 60 perc - Fertőtlenítőszer automata mosógéphez.).

Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Egyéb információk

Felhasználói kör:
Lakossági (nem foglalkozásszerű).
Alkalmazási terület:
Háztartási alkalmazások (kézmosó mosodai fertőtlenítés).
Biocid termék, Grupo AC Marca, S.L. által regisztrálva. HU-0026779-0001 1-1.

Jellemzők

Klórmentes
Összetett hatás
Eltávolítja a foltokat
Antibakteriális
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Már 20°C foktól
Adagolókanál
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

VESZÉLY.
Veszélyes alkotóelemek: Sodium Percarbonate. H318 - Súlyos szemkárosodást okoz. P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P262 - Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. P301+P312 - LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 06 80 20 11 99). P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Ne nyelje le! Terméktípus: PT2.
Egyéb figyelmeztetések:
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Kérjük, minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy a textília címkéjén feltüntetett mosási utasításokat. Érzékeny anyagok vagy színek esetében, mosás előtt próbálja ki a terméket a szövet egy rejtett részén - oldjon fel fél teáskanál SANYTOL tisztítószert némi forró vízben és áztassa a kiválasztott anyagrészt a keverékbe. Ne használja a terméket bőr, gyapjú vagy selyem tisztítására, illetve olyan ruhadarabok esetében, amelyek vegytisztítást igényelnek. Ne alkalmazza a terméket közvetlenül fémből készült tárgyakon. Ne használja a terméket fa vagy fém felületeken. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Elsősegélynyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, és talajba, valamint a terméket hígítatlanul a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott terméket mechanikusan takarítsuk fel és az ártalmatlanításig helyezzük megfelelő zárt konténerbe. Minimalizáljuk a porképződést. Összetevők: Biocid hatóanyag (TP2/AP): 9,1 g/100 g perecetsav (in situ). Egyéb összetevők: 15-30% oxigénalapú fehérítőszerek, enzimek, illatszerek (hexyl cinnamal).
Tárolása Ne tárolja 35°C feletti hőmérsékleten. Eltarthatóság: 2 év.
Tárolás, eltárhatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző helyen, közvetlen napfénytől távol, összeférhetetlen anyagoktól, élelmiszerektől elkülönítve.
Lejárati idő (nap/hónap/év): a csomagoláson feltüntetve.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
35
Használati utasítások Alkalmazás:
Gépi mosáshoz:
Tegyen 3 adagolókanálnyi (90 g) Sanytol Fertőtlenítő folteltávolító port a mosószer-adagoló tartályba a szokásos mosószerrel együtt, majd válassza ki a pamut mosási programot 30°C-on, (5 kg-os mosógép és körülbelül 16 liter vízmennyiség mellett), 60 perces mosási idővel. Színes mosáskor ne tegyen közepesnél nagyobb adagot a dobba.
Kézi mosáshoz:
Adjon hozzá 1 adagolókanálnyi (30 g) terméket 4 liter vízhez és áztassa a ruhákat 30-60 percig. Időnként keverje meg, majd alaposan öblítse ki vagy mossa ki a szokásos módon.
Nettó mennyiség 450g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Grupo AC Marca S.L.
Avda. Carrilet 293-297
08907 L´Hospitalet Ll.
Barcelona
Spain
[email protected]
Forgalmazó címe:
AC Marca Hungary Kft.
2040 Budaörs,
Gyár utca 2.
Vevőszolgálat:
AC Marca Hungary Kft.
2040 Budaörs,
Gyár utca 2.
Ügyfélszolgálat
Tel.: 06-23/511-430
[email protected]
www.sanytol.hu