Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sanytol fertőtlenítő folteltávolító por színes és fehér ruhákhoz 450 g

Részletes termékadatok

Termék információk

99,9%*-ban elpusztítja: baktériumok, Candida Albicans, Vírus H1N1

Tudta-e, hogy
A klór nélküli fertőtlenítés szakértője, a Sanytol olyan fertőtlenítő, folteltávolító port fejlesztett ki, amely hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket és elpusztítja a mikrobák 99,9%-át már 30°C-on. Enzimekkel dúsított összetételének köszönhetően behatol a textília rostjainak belsejébe, és olyan folteltávolító anyagokat bocsát ki, amelyekkel mind színes, mind fehér ruha esetén garantálja a tökéletes eredményt.
Ideális
Minden alsóneműhöz (fehérnemű, zokni, trikó, póló, stb.). Babaruhához, gyermekruhához (kezeslábas, partedli, nadrág, stb.). Ágy- és asztalneműhöz (törülköző, konyharuha, lepedő, stb.).

A termék hármas hatású:
- Baktericid az EN 1276 szabványnak (behatási idő: 5 perc) és az ASTME 2274-16 alkalmazási próbának megfelelően.
- Levuricid a Candida albicans gombával szemben az EN 1650 szabványnak megfelelően (behatási idő: 15 perc) és az ASTME 2274-16 alkalmazási próbának megfelelően.
- Szelektív virucid az A H1N1 influenza vírusokkal szemben az EN 14476 szabványnak megfelelően (behatási idő: 45 perc).

Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Egyéb információk

OTH-engedély száma: 6707-5/2019/JIF.

Alkalmazási terület fertőtlenítő mosásra alkalmazható.
Felhasználói kör: lakossági.

Jellemzők

Klórmentes
Összetett hatás
Eltávolítja a foltokat
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Tisztít
Színes és fehér ruhákhoz
Megnövelt hatásfok
Minden ruha - már 30°C fokon
Adagolókanál
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

VESZÉLY.
Veszélyes alkotóelemek: Sodium Percarbonate. H318 - Súlyos szemkárosodást okoz. P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P262 - Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. P301+P312 - LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 06 80 20 11 99). P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Ne nyelje le! Terméktípus: PT2.
Egyéb figyelmeztetések:
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Kérjük, minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy a textília címkéjén feltüntetett mosási utasításokat. Érzékeny anyagok vagy színek esetében, mosás előtt próbálja ki a terméket a szövet egy rejtett részén - oldjon fel fél teáskanál SANYTOL tisztítószert némi forró vízben és áztassa a kiválasztott anyagrészt a keverékbe. Ne használja a terméket bőr, gyapjú vagy selyem tisztítására, illetve olyan ruhadarabok esetében, amelyek vegytisztítást igényelnek. Ne alkalmazza a terméket közvetlenül fémből készült tárgyakon. Ne használja a terméket fa vagy fém felületeken. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Elsősegélynyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, és talajba, valamint a terméket hígítatlanul a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott terméket mechanikusan takarítsuk fel és az ártalmatlanításig helyezzük megfelelő zárt konténerbe. Minimalizáljuk a porképződést. Összetevők: Biocid hatóanyag (TP2/AP): 9,1 g/100 g perecetsav (in situ). Egyéb összetevők: 15-30% oxigénalapú fehérítőszerek, enzimek, illatszerek (hexyl cinnamal).
Tárolása Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, közvetlen napsugárzástól távol, élelmiszerektől. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő (nap/hónap/év): a csomagoláson feltüntetve.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Alkalmazás
Gépi mosáshoz: Adagoljon 3 kanál (90 g) Sanytol fertőtlenítő, folteltávolító port a szokásos mosószerhez a tartályba, majd válassza ki a kívánt mosási programot.
Kézi mosáshoz: Öntsön egy lavórba 4 l langyos (30°C) vizet, öntse bele a szokásos mosószert és oldjon fel 1 kanál (30 g) Sanytol fertőtlenítő, folteltávolító port. A ruhát a címkén előírt behatási ideig hagyja ázni, időnként forgassa meg, majd alaposan öblítse ki. Használat előtt kövesse a textilen levő mosási útmutatót. Ha bizonytalan a textil színtartósságában, vagy érzékeny szövetet tisztítana, javasoljuk, hogy tartson merítő-próbát az anyag nem látható részén, 1/2 teáskanál fertőtlenítő, folteltávolító port meleg vízben feloldva.
Nettó mennyiség 450g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Grupo AC Marca S.L
Avda. Carrilet 293-297
08907 L´Hospitalet Ll.
Barcelona
Espańa
[email protected]
Forgalmazó címe:
AC Marca Hungary Kft.,
2040 Budaörs,
Gyár utca 2.
Ügyfélszolgálat
Tel.: (+36 23) 511 430
[email protected]
wwww.sanytol.hu
Vevőszolgálat:
AC Marca Hungary Kft.,
2040 Budaörs,
Gyár utca 2.
Ügyfélszolgálat
Tel.: (+36 23) 511 430
[email protected]
wwww.sanytol.hu
FE06