Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

99,9%*-ban elpusztítja: baktériumok, Candida Albicans, Vírus H1N1

Összetett hatás
• Folttalanít
• Megszünteti a kellemetlen szagokat
• Tisztít

Tudta-e, hogy
A klór nélküli fertőtlenítés szakértője, a Sanytol olyan fertőtlenítő folteltávolító port fejlesztett ki, amely hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket és elpusztítja a mikrobák 99,9%-át már 30°C-on. Enzimekkel dúsított összetételének köszönhetően behatol a textília rostjainak belsejébe, és olyan folteltávolító anyagokat bocsát ki, amelyekkel mind fehér, mind színes ruha esetén garantálja a tökéletes eredményt.

Ideális
Minden alsóneműhöz (fehérnemű, zokni, trikó, póló stb.). Babaruhához, gyermekruhához (kezeslábas, partedli, nadrág stb.). Ágy- és asztalneműhöz (törülköző, konyharuha, lepedő stb.).

*A termék hármas hatású:
• Baktericid az EN 1276 szabványnak (behatási idő: 5 perc) és az ASTME 2274-16 alkalmazási próbának megfelelően.
• Levuricid a Candida albicans gombával szemben az EN 1650 szabványnak megfelelően (behatási idő: 15 perc) és az ASTME 2274-16 alkalmazási próbának megfelelően.
• Szelektív virucid az A H1N1 influenza vírusokkal szemben az EN 14476 szabványnak megfelelően (behatási idő: 45 perc).

Egyéb információk

Terméktípus: PT 2.
Összetevők:
Biocid hatóanyag (TP2/AP): 9,1 g/100 g perecetsav (in situ). Egyéb összetevők: 15-30% oxigénalapú fehérítőszerek, enzimek, illatszerek (hexyl cinnamal).
OTH-engedély száma: 6707-5/2019/JIF.
Alkalmazási terület: fertőtlenítő mosásra alkalmazható.
Felhasználói kör: lakossági.

Jellemzők

Színes és fehér ruhákhoz
Megnövelt hatásfok
Klórmentes
Minden ruha - már 30°C fokon
Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Fertőtlenítő folteltávolító por
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

VESZÉLY.
Veszélyes alkotóelemek: Sodium Percarbonate. H318 - Súlyos szemkárosodást okoz. P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P262 - Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. P301+P312 - LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 06 80 20 11 99). P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Ne nyelje le.

Egyéb figyelmeztetések:
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Kérjük, minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy a textília címkéjén feltüntetett mosási utasításokat. Érzékeny anyagok vagy színek esetében, mosás előtt próbálja ki a terméket a szövet egy rejtett részén - oldjon fel fél kupak SANYTOL tisztítószert némi forró vízben és áztassa a kiválasztott anyagrészt a keverékbe. Ne használja a terméket bőr, gyapjú vagy selyem tisztítására, illetve olyan ruhadarabok esetében, amelyek vegytisztítást igényelnek. Ne alkalmazza a terméket közvetlenül fémből készült tárgyakon. Ne használja a terméket fa vagy fém felületeken. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek.
Elsősegélynyújtás:
A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal.
Hulladékkezelés:
A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók.
Környezetvédelem/ökotoxikológia:
Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, és talajba, valamint a terméket hígítatlanul a közcsatornába juttatni.
Szennyezés-mentesítés:
A környezetbe kijutott terméket mechanikusan takarítsuk fel és az ártalmatlanításig helyezzük megfelelő zárt konténerbe. Minimalizáljuk a porképződést.
Tárolása Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, közvetlen napsugárzástól távol, élelmiszerektől. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Alkalmazás
Gépi mosáshoz:
Adagoljon 3 evőkanálnyi (90 g) Sanytol fertőtlenítő folteltávolító port a szokásos mosószerhez a tartályba, majd válassza ki a kívánt mosási programot.
Kézi mosáshoz:
Öntsön egy lavórba 4 l langyos (30°C) vizet, öntse bele a szokásos mosószert és oldjon fel 1 evőkanál (30 g) Sanytol fertőtlenítő folteltávolító port. A ruhát hagyja a fent előírt behatási ideig ázni, időnként forgassa meg, majd alaposan öblítse ki.
Használat előtt kövesse a textilen levő mosási útmutatót. Ha bizonytalan a textil színtartósságában, vagy érzékeny kelmét tisztítana, javasoljuk, hogy tartson merítő-próbát az anyag nem látható részén, ½ teáskanál fertőtlenítőszer oldatot melegvízben feloldva.
Nettó mennyiség 450g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Grupo AC Marca, S.L
Avda. Carrilet 293-297
08907 L´Hospitalet Ll.
Barcelona - España
infobrands@acmarca.com
Forgalmazó címe:
AC Marca Hungary Kft.,
2040 Budaörs,
Gyár utca 2.
Ügyfélszolgálat
Tel.: (+36 23) 511 430
acmarcahu@acmarca.com
www.sanytol.hu
Vevőszolgálat:
AC Marca Hungary Kft.,
2040 Budaörs,
Gyár utca 2.
Ügyfélszolgálat
Tel.: (+36 23) 511 430
acmarcahu@acmarca.com
www.sanytol.hu