Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
S-Budget multi zsíroldószer 750 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Hatékony lúgos zsíroldószer a konyhában előforduló zsíros felületek tisztítására. Alkalmazható a munkalapok, csempék, sütők, szagelszívók, mosogatótálcák, rozsdamentes edények tisztítására.

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Multi zsíroldószer
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetés!
Gyermekek elől elzárandó. A keletkezett permetet nem szabad belélegezni! Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Használat után mosson alaposan kezet és törölje szárazra. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Érzékeny vagy sérült bőr esetén kerülje a termékkel való hosszas érintkezést.
Tárolása Tárolás: hűvös helyen, napsütéstől védve.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Kevesebb, mint 5% anionos felületaktív anyag, Nem ionos felületaktív anyag, Tetrasodium EDTA.
Használati utasítások Használati utasítás:
Használat előtt végezzen összeférhetőségi próbát egy kevésbé látható helyén. Permetezze a zsíros, elszennyeződött felületre, hagyja 2-3 percig hatni, majd törölje le nedves ruhával és mossa le bőséges vízzel. Makacs szennyeződések esetén ismételje meg az eljárást. Használat után a szórófejet állítsa OFF-záró állásba!
Fontos!
Ne használja érzékeny felületeken, pl. kerámia főzőlap, gáztűzhelyek feje, alumínium-, réz-, és fa felületeken, porózus vagy sérült bevonatú felületeken.
Csak hideg felületen, jó szellőztetés mellett használható!
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
CFA Hungária Kft.
H-2045 Törökbálint
Hosszúrét u. 1.
Vevőszolgálat:
Információ:
CFA Hungária Kft.
H-2045 Törökbálint
Hosszúrét u. 1.
Tel.: +36 72 372 114
www.cfa.hu
[email protected]