Kedves Vásárlónk!


A Razer™ a világ vezető lifestyle gamer márkája.

Neve egyet jelent a prémium gamer életérzéssel, háromfejű kígyó logója pedig az egyik legismertebb szimbólum a videojátékos és e-sport közösségekben. Díjnyertes termékei között nagy teljesítményű számítógépes játék-kiegészítőket találunk, e cikkek népszerűsítésében a cég úttörő szerepet vállalt. Manapság gamernek lenni divatos és sokszor annyira menő, hogy már néha azok is ilyen perifériákat használnak, akik valójában nem is játékosok. A Razer™ több mint 175 millió felhasználóval és saját szoftverplatformmal is rendelkezik.

 

 

 

Pontgyűjtés: 

Minden elköltött 1.000 Ft után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz 2024. 05. 23. és 2024. 07. 31. között.  

Pontbeváltás: 

 2024. 05. 23. és 2024. 08. 04. között az árukészlet erejéig. 

 

 

 A Razer™ Enki gaming szék kizárólag az INTERSPAR üzletekben, valamint a kiemelt SPAR és SPAR Partner üzletekben elérhető.

A kiemelt üzletek listája a www.spar.hu/razer-2024 weboldalon és az áruházakban tekinthető meg.


 

Így tudod beváltani az összegyűjtött hűségpontjaidat, és kedvezményesen megvásárolnRazer™ termékeket a SPAR online shopban:  

Bizonyosdj meg róla, hogy mind a 20 db hűségpontot beragasztottad a gyűjtőfüzetedbe.   

Add hozzá a kosaradhoz a megvásárolni kívánt Razer™ terméket.  

A rendelés véglegesítésekor, a "Fizetés" szakaszban, a "Promóciós kód" mezőbe írd be a pontgyűjtőfüzeted alján található vonalkód alatti számsort (szóközök nélkül)  

Majd kattints a piros "nyíl" ikonra.  

Ezennel sikeresen érvényesítetted a hűségpontjaidat és jogosult leszel hűségakcióban meghatározott kedvezményes áron megvásárolni a kiválasztott Razer™ terméket.  

  AZONBAN, ha az átadást végző kolléga a hűségpont gyűjtőfüzet ellenőrzése során azt tapasztalja, hogy a vásárlónak a 20 db hűségpont mégsem áll rendelkezésére, akkor a Razer™ termék kedvezményes árú megvásárlása nem lehetséges. 

 

 

 

 

A hűségpontjaidat lehetőséged nyílik beváltani  áruházi átvétel, valamint  házhozszállítás esetén is! 

 

 

 

 

 

 

további részletek: spar.hu