Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Raid® Szúnyogirtó spirál hatékony védelmet biztosít szabad térben, mint a kertben, csónakázás során, kempingezésnél vagy a teraszon.

Egyéb információk

Aktív hatóanyag: d-alletrin 0,190% (0,190 g/100 g)

III. forgalmi kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Szabadban (pld. teraszon, kempingben) szúnyogok elpusztítására illetve elriasztására alkalmas. Engedélyszám: OTH-295-3/2010.

Jellemzők

Akár 6 órán át
Azonalli hatás
Szúnyogirtó spirál
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Kerülje a füst belélegzését. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.
Ne hagyja a spirált felügyelet nélkül, használat után gondosan oltsa el. Használat közben tilos bármivel letakarni. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Használat előtt takarja le vagy távolítsa el az élelmiszert, valamint az étkészletet és az evőeszközöket. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsoljuk ki. Használat után bő, szappanos vízzel mosson kezet.
Tárolása Minőségét megőrzi: eredeti csomagolásában, száraz, hűvös fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 3 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használati utasítás:
1. Vegye ki a tasakból a spirált és helyezze a közepét a hüvelyk és a mutató ujja közé, majd rázza meg könnyedén úgy, hogy a két spirál szétváljon. A szétválasztást a törés elkerülése érdekében ne erőltesse!
2. A dobozban található fém tartóváz nyelvét hajtsa fel.
3. A fém tartóváz nyelvét illessze a spirál közepén található résbe.
4. Gyújtsa meg a spirál végét és addig tartsa lángban, amíg parázslani nem kezd. Ha lánggal égne, a lángot fújja el, mivel a rovarirtó hatású fehér füstöt a parázsló spirál adja le. A spirál hatása azonnali, a lapos végének köszönhetően.
5. Amennyiben a spirálból csak egy darabot kíván meggyújtani, akkor azt csúsztassa a fém a fém tartóvázba. A spirál körülbelül 6 órán át ég, nem oltódik el magától.
Nettó mennyiség 10db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com