Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

30 éjszaka*
*akár 30 x 8 óra = 240 óra

Alacsony energia fogyasztás**
** kevesebb, mint 4 W/óra fogyasztás

A Raid® elektromos szúnyogirtó folyadék egész éjszakára szóló védelmet biztosít a szúnyogok ellen. Folyamatos és diszkrét védelmet nyújt, szag- és füstmentesen. Nem kell többé minden este utántöltőt cserélni vagy sprayt használni.

Egy üveg Raid® elektromos szúnyogirtó folyadék 30 éjszakán át hatásos, abban az esetben, ha napi 8 órán át használja. A folyadékszint könnyen követhető, amennyiben a folyadék elfogy, cserélje ki az újabb 30 estényi védelemért. A Raid® 50 éve bizonyított hatékonysággal védi családját a rovaroktól!

Jellemzők

Gyors és folyamatos hatás!
Tigris szúnyogok és szúnyogok ellen
Illatmentes
Elpusztítja a függöny mögött rejtőzködő szúnyogokat is
Védelem akár 30 m³-ig
Szúnyogirtó folyadék - elektromos készülék
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Raid® Szúnyogirtó folyadék - elektromos készülék

Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Veszély!

Aktív hatóanyag: Pralletrin 1,20% (1,20 g/100 g). Engedélyszám: JÜ-23325-3/2014.

Tartalmaz: Párlatok (ásványolaj), hidrogénnel kezelt középpárlat.

III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben szúnyogok elpusztítására alkalmas.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó.

LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. TILOS hánytatni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Elzárva tárolandó.

Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Ne használja zárt helyiségben. Őrizze meg a külső kartont a használati utasítás és a biztonsági előírások megőrzése céljából. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe.

Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Ha az utántöltő kiürült, távolítsa el a készüléket a konnektorból és csak ezt követően cserélje ki az utántöltőt. Ne érintse meg a kerámia kanócot. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. A készítmény alkalmazása után bő, meleg, szappanos vízzel kezet kell mosni! Gyermekek nem alkalmazhatják! A biztonságos használat érdekében csak a fali - a termékhez illő - csatlakozóba dugjuk be, jól szellőző helyen, úgy, hogy ne érintkezzen ágytakaróval vagy más textíliával. Ne használjuk hosszabbítóval többfunkciós vagy 3 ágú csatlakozó dugaszban.

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK: a tűz, áramütés és egyéb sérülések elkerülésére vonatkozóan. ŐRIZZE MEG ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL A BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOKAT. FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos készülékek használata közben mindig tegye meg a szükséges óvintézkedéseket, beleértve a következőket: a sérülések elkerülése végett, a készülék szigorú felügyelete szükséges, amikor gyermekek vagy különleges bánásmódot igénylő emberek közelében használja. Ne dugja az ujjait vagy a kezét a készülékbe. A biztonságos használat érdekében csak olyan jól szellőző helyen lévő, megfelelően működő konnektorba dugja be a készüléket, ahol azzal sem ágytakaró, sem egyéb tárgy nem érintkezhet. Soha ne használja a készüléket hosszabbítóval, három ágú adapterrel vagy elosztóval. A készüléket vízbe meríteni tilos. Soha ne csatlakoztasson semmit a működésben lévő készülék feletti konnektorba. A Raid készülékhez kizárólag Raid utántöltőt használjon. Ezek az óvintézkedések megtalálhatóak a következő website-on is: www.scjproducts.info.
Tárolása Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 4 évig használható fel.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használati utasítás:
1. A műanyag flakon kupakját csavarjuk le és őrizzük meg.
2. A flakont ütközésig csavarjuk be a készülékbe. Dugjuk be a készüléket a 220 V-os hálózati csatlakozóba, ügyelve arra, hogy a flakon mindig függőleges helyzetben legyen (A készülék csatlakozója forgatható!).
3. Használat után a készüléket a csatlakozóból húzzuk ki, azt mindig álló helyzetben tároljuk, vagy csavarjuk ki belőle a flakont és kupakjával zárjuk le.
4. A folyadék cseréjét mindig áramtalanított készülékben végezzük! A folyadék - üzembe helyezése után - hatását egy 40 m³-es helyiségben kb. 30 perc után kezdi kifejteni. Alkalmazása éjszakánként, napi 8-10 órás üzemidővel javasolt. Hatástartóssága a kiszerelés méretének függvényében változik. Nagyobb helyiségben szükség lehet arányosan több készülék egyidejű alkalmazására. Amikor a készülék használata nem indokolt, a készüléket kapcsoljuk ki. További használati utasítást a doboz belső oldalán talál.
A folyadék - üzembe helyezése után - hatását egy 40 légm³-es (kb. 16 m² alapterületű) helyiségben kb. 30 perc után kezdi el kifejteni. Alkalmazása éjszakánként, napi 8-10 órás üzemidővel javasolt. Egy flakon tartalma napi 8-10 órás üzemidővel kb. 30 éjszakára elegendő. Nagyobb helyiségben szükség lehet arányosan több készülék egyidejű alkalmazására. Amikor a készülék használata nem indokolt, a készüléket húzzuk ki a hálózati csatlakozóból. Használat után álló helyzetben tároljuk a készüléket vagy a flakont távolítsuk el és kupakjával zárjuk le.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
www.scjproducts.info
www.scjohnson.com