Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Raid illatmentes szúnyogirtó készülék + 10 db szúnyogirtó utántöltő lap

Részletes termékadatok

Termék információk

A Raid szúnyogirtó, párologtató lap formájában, hatásos a kifejlett szúnyogok (Culicidae család) ellen, beleértve az Anopheles szúnyogokat
(Anopheles stephensi), a déli szúnyogokat (Culex quinquefasciatus), az ázsiai tigrisszúnyogokat (Aedes albopictus), a sárgaláz szúnyogokat (Aedes aegypti). Beltéri háztartási használatra, lakossági (nem professzionális) használatra. Hatékony formulájának köszönhetően egész éjszaka hosszan tartó védelmet biztosít szúnyogok ellen, akár 10 órán át, 30m? szobában.

Egyéb információk

10 x 0,634 g

Jellemzők

Hosszan tartó védelem
Nyitott ablaknál is hatásos
Szúnyogok ellen
Minden lap akár 10 órás védelmet biztosít 30m?-es térben
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

RaidŽ Szúnyogirtó lap - elektromos készülék

Figyelem

Aktív hatóanyag: Transzflutrin 1,26% (8 mg/lap), Piperonil-butoxid 11,8% (75 mg/lap).

Engedélyszám: JKF/15727/3/2015. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben, a Raid elektromos párologtató készülékbe helyezve szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas.

Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Kerülje a füst belélegzését. A tartalom / edény elhelyezése kommunális hulladékként. Ne használja zárt helyiségben. Őrizze meg a külső kartont a használati utasítás és a biztonsági előírások megőrzése céljából. Ha az utántöltő bőrrel érintkezik, azonnal mossunk kezet bő vízzel és szappannal. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A forró laphoz ne nyúljunk hozzá működés alatt vagy kikapcsolás után. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Élelmiszertől, italtól, evőeszköztől, takarmánytól és ruházattól távol tartandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. A készülék működése közben legalább 2 méterre legyen a fejünktől. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha gyermekek közelében használjuk, biztosítsunk folyamatos felügyeletet. Többszöri használat esetén a bőr kiszáradását okozhatja. Szenzibilizáló anyagot ((+-)-beta-Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, Hexyl Cinnamal) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.

FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK: utasítások a tűzveszély, mérgezés, áramütés és egyéb sérülések megelőzéséért. HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL ÉS TARTSA MEG EZEKET AZ UTASÍTÁSOKAT. Figyelem: tartsa be a következő óvintézkedéseket, ha elektromos készülékeket használ. Figyelem: ha nem akarja, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel és meg akarja előzni a sérüléseket. Szigorú felügyelet szükséges az elektromos készülék használatakor fogyatékos személyek és gyermekek mellett 8 éves korig. Biztonságos használatához kizárólag jól működő konnektorba csatlakoztassa, ami megfelelően szellőző helyen van és nem kerülhet letakarása ágytakaróval vagy más egyéb anyaggal. Ne használja hosszabbítón keresztül vagy multi konnektorban. Ne mossa el vízben. Ne csatlakoztasson egyéb elektromos egységet a működésben lévő készülék feletti konnektorba. Kizárólag RaidŽ utántöltőt használjon RaidŽ elektromos készülékbe. Ezek az óvintézkedések megtalálhatóak a következő website-on is: www.scjproducts.info.
Tárolása Minőségét megőrzi: a csomagoláson található gyártási időtől a lejárati időig. Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használati utasítás:
Használat előtt mindig olvassa el a címkét, és kövessen minden utasítást.
1. Vegye ki a szúnyogirtó lapot a csomagolásból.
2. Helyezze be a lapot a készülékbe.
3. Dugja be a melegítő egységet. A termék 30 percen belül kifejti a hatását.
4. 10 óra használat után húzza ki a készüléket a csatlakozóból és távolítsa el a lapot a készülékből egy új lapot helyezve be.
5. A terméket száraz, hűvös helyen tárolja, szélsőséges hőmérsékletektől és közvetlen napsugárzástól távol.

A Raid? utántöltő lapot csak Raid? elektromos készülékkel használja.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
FE04