Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Raid® élelmiszermoly monitorozó csapda feromonokat tartalmaz, ami felkelti a hímnemű molyok figyelmét. Csapdába esnek a ragadós csíkon. Ezáltal egy esetleges rovarfertőzés a korai stádiumban felismerhető. Az élelmiszermoly megtámadja a tárolt ételeket, mint a müzlik, aszalt gyümölcsök, mogyorófélék, magok, tészták, kókusz, fűszerek, száraz állateledel. Az élelmiszermoly monitorozó csapda természetes hatású, akár 8 héten át.

Jellemzők

Akár 8 héten át
Ez az Ön konyhája, nem az övék!
Élelmiszermoly monitorozó csapda
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Raid® Élelmiszermoly monitorozó csapda.
Gyermekektől távol tartandó.
Tárolása Minőségét megőrzi a gyártástól számított 4 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használati utasítás:
1. Nyissa fel a csomagolást és vegye ki a csapdát.
2. Távolítsa el a piros szalagot a csapda tetejéről, majd helyezze a csapdát a molyok által kedvelt helyre (pl. Élelmiszer kamrába).
3. Távolítsa el a védőfóliát a ragacsos felületről, így az aktív hatóanyag működésbe lép és a csalit aktiváltuk.

Minimum 1 csapdát használjon egy tárolóban. Nagyobb helyiségekben 2 csapdát aktiváljon. Cserélje ki a csapdát, ha megtelt mollyal vagy 8 hét eltelte után. Folyamatos használattal korai stádiumban észrevehető a rovarfertőzés. Abban az esetben, ha mollyal találkozik a csapdán, távolítsa el a tárolt ételeket a tárolóból és semmisítse meg őket. Tisztítsa meg az üres tárolókat mosószerrel és vízzel. Kezdje feltölteni a tárolókat új ételekkel abban az esetben, ha a tisztítás után 3 nappal nem talál a csapdában molyt.
Nettó mennyiség 3db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +3612248400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com