Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Felhasználható: Zárt térben fáraóhangyák irtására.
A szabad szemmel alig látható, 2-2,5 mm nagyságú, sárgás- vagy vörösesbarna színű fáraóhangyák jellemző tulajdonsága, hogy fészküket a falak repedéseiben, a csővezetékek, a konnektorok mentén alakítják ki. Egy-egy boly több ezer dolgozóból - és más hangyafajoktól eltérően - több királynőből áll. A bolyban található királynők és utódok táplálékáról a tömegesen megjelenő, igen apró termetű dolgozó hangyák gondoskodnak. A Protect® fáraóhangyairtó csalétek olyan rovarnövekedést gátló szert tartalmaz, amelynek nincs azonnali ölőhatása, azonban meggátolja a királynők peterakását, illetve a lárvák fejlődésében zavart idéz elő, és a hangyaboly 10-14 hét alatt elhal.

Egyéb információk

Hatóanyaga: 0,5 % S-metopren
Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú irtószer
Engedély száma: Jü-7813-7/2012

Hangyaismertető:
Fáraóhangya:
Méret: 2-2,5 mm
Szín: sárgás- vagy vörösesbarna
Mozgás: viszonylag lassú mozgású
Előfordulás: központi vagy távfűtésű épületek konyháiban, fürdőszobáiban.
Táplálék: fehérje és cukortartalmú táplálékot fogyaszt.

Kerti hangya:
Méret: 3-4 mm
Szín: sötétbarna vagy fekete
Mozgás: gyors portyázó mozgású
Előfordulás: a ház körül a földben fészkel, de az épületekbe belátogat.
Táplálék: cukortartalmú élelmiszereket előnyben részesíti.

Jellemzők

Hangyairtás mesterfokon
Elpusztítja a teljes bolyt!
Magyar Termék Nagydíj 2011
Az épületekben élő fáraóhangyák irtására kifejlesztett csalétek
Fáraóhangya-irtó csalétek
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetés:
A csalétket úgy kell kihelyezni, hogy ahhoz gyermek és háziállat ne férhessen hozzá. A kihelyezést követően bő, szappanos vízzel kezet kell mosni! Gyermekek által hozzá nem férhető helyen, élelmiszerektől, gyógyszerektől elkülönítve kell tárolni! Gyermekek nem használhatják.
Tárolása Eltarthatóság és tárolás: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva a gyártástól számított 3 évig használható fel.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Bizonylatok
Hazai Termék
Hazai Termék
Használati utasítások Használati utasítás:
A műanyag csalétek állomás felső záró részét a jelzés mentén vágja le, majd a ragasztó korongról a védőfóliát húzza le. A csalétek állomást a hangyák vonulási útvonalához közel, de ne arra, úgy ragassza fel, hogy azok nyílása felülre, vagy oldalra kerüljön. A csalétek állomást a fáraóhangyák előfordulási helyeire, elsősorban a konyha, az éléskamra (élelmiszer szekrény) és a fürdőszoba oldalaira rögzítsük, de amennyiben más helyiségekben is megjelennek, úgy oda is tegyünk.
Ajánlott mennyiség: 3 db csalétek állomás/20m².
A biztos hatás érdekében a kihelyezett csalétket célszerű 3 hónapon keresztül azonos helyen kint hagyni akkor is, ha a hangyák előfordulása már esetleg jóval korábban megszűnik. A csalétek kihelyezése után előfordulhat, hogy rövid ideig a korábbinál több hangya észlelhető, de ez a kiváló vonzó hatás következménye. Ha sok a hangya és a csalétek elfogy, vagy megrongálódik, úgy újabb csalétek állomást kell kihelyezni. A kihelyezett csalétek állomást takarításkor víztől óvjuk, mert hatékonysága megszűnik! Vigyázat! A csalétek alkalmazásakor semmilyen más rovarirtószert ne használjon. A csalétek alkalmazását követően Protect® háztartási permetezőszerrel a megmaradt hangya dolgozók elpusztíthatók.
A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást. A csomagolóanyag és a szer esetleges maradéka a háztartási szemétbe dobható.
Nettó mennyiség 3db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Forgalmazó címe:
Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Vevőszolgálat:
Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Tel.: 06-1-43-20-400
Fax: 06-1-43-20-401
E mail: [email protected]
Internet: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu