Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Felhasználható: zárt térben, balkonon és teraszon kerti hangyák irtására.
A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyet a hangyák kedvelnek. A rovarok pusztulása a csalétek kihelyezését követően 2-3 nap múlva várható. A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást.

Elpusztítja a teljes bolyt!
A kerti hangyák (Lasius niger, Lasius neglectus) élelmiszer keresés miatt gyakorta felkeresik a lakásokat. A megszerzett élelmet a dolgozók a fészkekbe szállítják, amelyek általában a kertben, a ház talapzatának közelében helyezkednek el. A Protect® Combi hangyairtó csalétek olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely ölő- és a királynő meddőségét okozó hatással rendelkezik. Ez biztosítja, hogy idővel nemcsak az élelmiszert szállító dolgozók, hanem a bolyban élő egyedek is kipusztulnak.

Egyéb információk

Hatóanyag: 0,1% acetamiprid, 0,25% S-metoprén
Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer
Engedélyszáma: OTH 4649-3/2008

Jellemzők

Hangyairtás mesterfokon
Elpusztítja a teljes bolyt!
Magyar Termék Nagydíj 2011
Azonnali és hosszútávú hatás
Speciális négy az egyben csalétek
Hangyairtó csalétek
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetés:
Gyermekek által hozzá nem férhető helyen, élelmiszerektől, gyógyszerektől elkülönítve kell tárolni! Úgy helyezze ki, hogy gyermekek és háziállatok ne férhessenek hozzá. Használat után szappanos vízzel kezet kell mosni. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Esetleges mérgezéskor vagy annak gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni! A csomagolóanyag és a szer maradéka a háztartási szemétbe dobható.
Tárolása Eltarthatóság és tárolás: eredeti zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva, a gyártástól számított 2 évig használható fel.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Bizonylatok
Hazai Termék
Hazai Termék
Használati utasítások Használati utasítás:
A csalétket tartalmazó műanyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztókorongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!
A tartós hatás érdekében célszerű a csalétek állomást hosszabb ideig egy helyen használni. A csalogató hatás fokozása érdekében a csalétek állomás kihelyezésekor szórjon ki néhány szem granulátumot, anélkül, hogy azt érintené. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a Protect® fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.
Nettó mennyiség 3db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Forgalmazó címe:
Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Vevőszolgálat:
Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Tel.: 06-1 43-20-400
Fax: 06-1 43-20-401
E-mail: info@babolna-bio.com
Web: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu