Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Perwoll White kímélő mosószer 20 mosás 1000 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

A Perwoll White finommosószer védi, javítja és megújítja a megszürkült fehér és világos ruházatot, hogy az újra eredeti színeiben pompázzon. Az új háromszoros megújító formula magasabb szinten:

- élénkíti a fehér ruhák színeit
- megújítja a szálakat
- frissességet biztosít

A ragyogó fehér mindig frissnek tűnik, és sokféleképpen kombinálható, de a gyakori viselés és mosás áldozatot követel. A Perwoll háromszoros megújító formulája aktívan gondoskodik ruháiról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek helyreállításával.

Így hosszabb ideig élvezheti a gyönyörű ruhákat, mintha csak újak lennének.

Szeresse és ápolja ruháit - #Renew
Biztonsági figyelmeztetések Finommosószer.
Figyelem.
Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően.

UFI: 5EFP-JWN2-T20P-GJCU A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
40
Összetevők 5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, foszfonátok, Enzimek, Illatanyagok, Optikai fehérítő, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Használati utasítások Kövesse a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válasszon mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosáskor csak félig töltse meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.
Nettó mennyiség 1l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 10/B
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 10/B