Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Perwoll Dark Bloom kímélő mosószer 60 mosás 3000 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

A Perwoll Dark Bloom finommosószer lehetővé teszi, hogy egyidejűleg élvezhesse a tisztaságot, a tökéletes anyagszál ápolást és ruhái elegáns, virágos illatát. Az új háromszoros megújító formula magasabb szinten:

- élénkíti a színeket
- megújítja a szálakat
- frissességet biztosít

Ne köss kompromisszumot, élvezd egyidejűleg a hatékony tisztítást, tökéletes színvédelmet és anyagszál ápolást kiegészülve az elragadó virágos illattal.

Szeresse és ápolja ruháit - #Renew
Biztonsági figyelmeztetések Finommosószer.
Figyelem.
Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően.

UFI: U9AP-8WH1-320X-R5DR A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
40
Összetevők 5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, foszfonátok, Enzimek, Illatanyagok (Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Használati utasítások Kövesse a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válasszon mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosásakor csak félig töltse meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.
Nettó mennyiség 3l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 10/B
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 10/B