Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Persil mosópor 36 mosás 2,34 kg

Részletes termékadatok

Termék információk

Persil Regular mosópor fehér és világos ruhákhoz. A Persil Deep Clean Plus Technológia minden, ami a tökéletes mosási eredményhez kell: mélyen behatol a szálakba, még a legkisebb foltot is eltávolítja a ragyogó eredményért, ezzel egyidejűleg megóvja a ruhákat a bolyhosodástól és a Persil imádott frissességét nyújtja.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Mosószer fehér és világos ruhákhoz.
Figyelem.
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Érzékeny vagy sérült bőr esetén kerülje a termékkel való hosszas érintkezést A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása Tárolja száraz helyen +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól (ld. a csomagoláson) számított 3 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
40
Összetevők 15-30% oxigén alapú fehérítő, 5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, zeolitok, foszfonátok, polikarboxilátok, Enzimek, Optikai fehérítő, Illatanyagok.
Használati utasítások Nem alkalmas gyapjú és selyem textíliák mosására.
Nettó mennyiség 2,34kg
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Henkel Polska Operations Sp. z o.o,
ul. Domaniewska 41,
02-672 Warszawa,
Lengyelország
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.,
H-1113 Budapest,
Dávid F. u. 6,
tel.: +36 1 372 5555
E-mail: [email protected],
www.henkel.hu
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.,
H-1113 Budapest,
Dávid F. u. 6,
tel.: +36 1 372 5555
E-mail: [email protected],
www.henkel.hu
FE01