Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Parodontax Herbal Fresh fogkrém 75 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Az egészséges fogakhoz nélkülözhetetlen az egészséges fogíny
Az egészséges fogíny nem vérzik. Fogmosáskor, fogselyem használatakor a vérző fogíny a fogínyprobléma egyik első jele lehet. Ápolás nélkül a vérző fogíny számos problémához vezethet. Rossz lehelet, vörös és duzzadt fogíny. Idővel a fogíny visszahúzódhat, a fogak meglazulhatnak, majd végül ez a folyamat fogvesztéshez vezethet.

A parodontax Herbal Fresh fogkrém ásványi sót tartalmaz és klinikailag bizonyítottan segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést a plakkot képző baktériumok eltávolításával, az egészségesebb fogínyért és az erősebb fogakért. Egyedülálló gyömbér, eukaliptusz és menta ízösszetétel a tiszta és friss érzésért. A parodontax Herbal Fresh fogkrém javasolt mindennapi használatra, mivel fluorid tartalmának köszönhetően segít erősíteni a fogakat.

Jellemzők

Nátrium-bikarbonát és fluorid tartamú fogkrém mindennapi használatra, az egészséges fogínyért és az erős fogakért
Segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Fogkrém
Biztonsági figyelmeztetések Gyermekektől elzárva tartandó. Nem alkalmazható 12 évnél fiatalabb gyermekek esetén. Keresse fel fogorvosát, ha a tünetek nem enyhülnek vagy ha gyermekénél fogínyvérzést tapasztal. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Ne használja a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik, és a doboz nyitva van.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
25
Összetevők Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77492, CI 74160, 0,31% w/w (1400 ppm fluorid) nátrium-fluoridot tartalmaz.
Használati utasítások Mindig kövesse a címkén található utasításokat.
Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.
Nettó mennyiség 0,07l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest
Csörsz u. 43.
Tel.: 225-5800
www.gsk.hu
Vevőszolgálat:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest
Csörsz u. 43.
Tel.: 225-5800
www.gsk.hu
FE08