Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Parodontax fluoridmentes fogkrém 75 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Az egészséges fogakhoz nélkülözhetetlen az egészséges fogíny. Az egészséges fogíny nem vérzik. Fogmosáskor, fogselyem használatakor a vérző fogíny a fogínyprobléma egyik első jele lehet. Ápolás nélkül a vérző fogíny számos problémához vezethet. Rossz lehelet, vörös és duzzadt fogíny. Idővel a fogíny visszahúzódhat, a fogak meglazulhatnak, majd végül ez a folyamat fogvesztéshez vezethet. A parodontax fogkrém klinikailag bizonyítottan segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést. A parodontax fogkrém azért lett kifejlesztve, hogy fizikailag szüntesse meg a fogínyvérzés kiváltó okait. Célzottan távolítja el a plakkot képző baktériumokat a fogíny mentén, megerősítve így a fog és a fogíny közti részt.

Jellemzők

Fluoridmentes fogkrém az egészséges fogínyért
Segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést
Biztonsági figyelmeztetések Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Nem alkalmazható 12 évnél fiatalabb gyermekek esetén. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék fluoridot nem tartalmaz. Keresse fel fogorvosát, ha folyamatosan használja a fogkrémet.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, CI 77491.
Használati utasítások Mindig kövesse a címkén található utasításokat! Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.
Nettó mennyiség 0,07l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company)
1124 Budapest
Csörsz u. 43.
Tel.: 225-5800
www.gsk.hu
Vevőszolgálat:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company)
1124 Budapest
Csörsz u. 43.
Tel.: 225-5800
www.gsk.hu
FE07