Dobbantsuk meg együtt az ország és a SPAR szívét!

 

 

 

Legújabb kampányunk az államalapítás ünnepére koncentrál. Látogass el a 16 megadott magyarországi nevezetesség egyikére, készíts egy képet magadról a nevezetességgel a háttérben! Töltsd fel a fotót az orszagszive.hu honlapra! Minél több helyről csekkolsz be, annál nagyobb esélyed van, hogy tiéd legyen nyereményeink egyike! Célunk, hogy augusztus 20-ig a nevezetességeket minél többen keressék fel, és az államalapítás ünnepére megdobbanjon az ország szíve:

 

 

 

Nyereményjátékunkban természetesen a SPAR munkatársai is részt vehetnek, sőt, ez alkalommal dolgozóink részére külön nyereménnyel is készülünk! Aki a képe mellé a #sparosvagyok hashtaget és a 6 számjegyből álló törzsszámát is feltölti az orszagszive.hu oldalon, annak egy exkluzív, 3 nap, 2 éjszakás hétvége lehet a jutalma a bikali Puchner Kastélyszálló (https://puchner.hu/) jóvoltából. A nyereményjáték részleteit megtaláljátok az orszagszive.hu oldalon!

Az érvényes kép feltöltésével minden SPAR alkalmazott részt vehet a promócióban, a #sparosvagyok hashtag használatával, valamint a 6 számjegyből álló törzsszám feltüntetésével pedig a dolgozói külön sorsolásban is részt vehettek!

További információ a belső portálon (Intraneten) érhető el.

 

 

FIGYELEM!

Az érvényes pályázathoz a látványosságnak látszódnia kell a háttérben!

A dolgozói nyereményt kizárólag azon munkatársaink között sorsoljuk, akik a #sparosvagyok hashtaget és a 6 számjegyből álló törzsszámot is feltüntetik a rögzítéskor, illetve a sorsolás napján még a SPAR dolgozói állományában vannak. Azon dolgozók, akiknek a munkaviszonya 2018. augusztus 31-ig megszűnik, vagy folyamatban van hátrányos jogkövetkezményes eljárásuk (pl. szigorú megrovás), nem jogosultak a juttatásra.

 

 

 

FE08