Teszteljétek velünk a SPAR online shop új szolgáltatását garantált ajándékért és értékes nyereményekért!


 

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy szeptembertől elindul a nonfood2 webáruházunk, ahonnan országos kiszállítást biztosítunk az online shop műszaki cikk, kerti és konyhai eszköz, illetve játékkínálatára.


Az új szolgáltatás hivatalos bevezetése előtt egy közös tesztelésre invitálunk benneteket, illetve egy különleges munkatársi promócióval és nyereményjátékkal is kedveskedünk nektek.


2022. augusztus 18-31. között minden nonfood2 cikket vásárló kollégánknak ajándék Alessi terméket biztosítunk az online megrendeléséhez, emellett naponta kisorsolunk a webáruházunk vevői között egy American Tourister laptoptáskát, a promóció végén pedig a fődíjunk – két American Tourister bőrönd – is gazdára talál, amit a megjelölt időszakban rendelést leadó munkatársak között sorsolunk ki*. A nyereményjátékunk további részleteiről a SPAR portálon publikált cikkben​ található játékszabályzatban olvashattok.

 

 

 

 

Hogyan vehettek részt a szolgáltatás tesztelésében?


🔥 1. Kattintsatok a https://www.spar.hu/onlineshop/login/myaccount linkre és jelentkezzetek be a webáruházunk felületére a már meglévő SPAR online shop vagy MySPAR fiókotok belépési adataival! Amennyiben korábban még nem regisztráltatok az oldalon vagy az applikációban, akkor a fenti linken ezt is megtehetitek néhány kattintással. Az új nonfood2 felületről történő rendeléshez kizárólag az előbbi esetben szükséges új fiókot létrehozni, hiszen a már meglévő felhasználói adataitok (e-mail-cím + jelszó) ezen az aloldalon is érvényesek.

🔥  2. A bejelentkezést követően nyissátok meg az alábbi linken a webáruházunk új nonfood2 aloldalát és állítsátok össze a megrendeléseteket!

https://www.spar.hu/onlineshop/?site=spar.hu&onboardingPOS=NF2

Fontos, hogy az aloldalról kizárólag abban az esetben tudtok rendelést leadni, ha előzetesen bejelentkeztetek a felhasználói adataitokkal a SPAR online shop felületére, majd a dedikált linken megnyitottátok a nonfood2 aloldalt.


Abban az esetben tartózkodtok a nonfood2 webshopban, ha a jobb felső sarokban lévő kiszállítási információkat tartalmazó téglalap szürke színű, és az „országos kiszállítás" szöveg jelenik meg ezen a területen, illetve ha a főoldalon csak nonfood2 cikkeket láttok.


Kérjük, hogy a megrendelésetek összeállítása során vegyétek figyelembe, hogy az országos kiszállítás szolgáltatásunk kizárólag a nonfood2 termékkörünkre vehető igénybe, ezért egyéb cikkeket sajnos nem tudtok a kosaratokba tenni.

 

Amennyiben esetleg az online vásárlás során lejár a munkamenetetek, akkor a rendelés folytatásához újra meg kell ismételnetek az 1. és 2. lépéseket.

 

 

🔥 3. Ha végeztetek a termékek kiválasztásával, kattintsatok a kosár menüpontra és véglegesítsétek a megrendeléseteket!


👉 A fenti lépéseket kizárólag a tesztidőszakban szükséges elvégezni, szeptembertől – az új szolgáltatás hivatalos bevezetése után – már a SPAR online shop hagyományos felületéről is egyszerűen elérhetővé válik a nonfood2 webshop.


Amennyiben bármilyen kérdésetek, kérésetek merülne fel a rendeléssel, regisztrációval kapcsolatban, forduljatok bizalommal a vevőszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeik egyikén:

 06-20/823-8002

 [email protected]

 

 

Továbbá kérjük, hogy segítsétek az új felület fejlesztését azzal, hogy az [email protected] e-mail-címen megosztjátok velünk a nonfood2 webshopos rendelésetekkel kapcsolatos tapasztalataitokat, véleményeteket, ezzel elősegítve az új szolgáltatásunk tökéletesítését.


Próbáljátok ki az új szolgáltatásunkat, és használjátok ki, hogy az ország egész területén házhoz szállítjuk az online shop nonfood2 termékkínálatát!

 

 

Rendelek és részt veszek a nyereményjátékban!

 

 

 

*A garantált Alessi termék véletlenszerűen kerül kiválasztásra, nem választható, és minden rendelés mellé bekerül a készletek erejéig. A laptop táskát az adott napra rendelést leadó vásárlók között sorsoljuk ki, és azt is mellékeljük a nyertes megrendelése mellé. Az American Tourister bőröndök pedig a promóció végén, az augusztus 18-31. között rendelést leadó vásárlók között kerülnek kisorsolásra. A megjelölt időszakban valamennyi nonfood2 megrendelést leadó kollégánk automatikusan részt vesz a munkatársi nye​reményjátékunkban, mellyel egyidejűleg elfogadja a csatolt játékszabályzatban szereplő részvételi feltételeket.​