Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Mr Proper szórófejes konyhai tisztítószert kifejezetten a konyhában található felületek tisztításához fejlesztették ki. A termék a Mr Proper tisztítási hatékonyságát ötvözi a Jar zsíroldó erejével, így villámgyorsan feloldja a zsírt és a piszkot, friss illatot és ragyogó tisztaságot hagyva maga után. Ez a felülettisztító szer alapos munkát végez minden konyhai felületen: villany- és gáztűzhely, mosogató, rozsdamentes acélfelületek, konyhai munkalapok, falak, szekrényajtók, valamint mikrohullámú sütő egyaránt tisztíthatók vele.

Jellemzők

Eltávolítja a konyhai makacs szennyeződések akár 100%-át
Hatékony zsíroldás
Friss citrusillat
Bármely konyhai felület tisztítására alkalmas
A Mr Proper intenzív hatású, szórófejes, univerzális tisztítószerek citromos és friss illatokban kaphatók, külön konyhai és külön fürdőszobai változatban
Biztonsági figyelmeztetések Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A permet belélegzése tilos. Benzisothiazolinone -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 0,5l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Forgalmazza:
P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest
Kisfaludy utca 38.
Vevőszolgálat:
Forgalmazza:
P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest
Kisfaludy utca 38.
Tel.: (06-1) 451-1256
E-mail: informacio.im@pg.com
www.info-pg.com
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
(00) 800 7767 2244
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!