Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Egyéb információk

Aktív hatóanyag: tejsav 1,76% (1,76 g/100 g).
Engedélyszám: JÜ-11355-3-2013.

Jellemzők

Elpusztítja a baktériumok 99,99%-át (pl. E-Coli baktérium)
Áthatol a makacs vízkövön és szappannyomokon
Fürdőszobai fertőtlenítő spray
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Mr. Muscle® Bathroom & Toilet 5in1 fürdőszobai fertőtlenítő spray.
Figyelem!
Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. A permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Mint minden háztartási tisztítószer esetében, kerüljük a bőrrel való hosszan tartó érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel le kell öblíteni. Ha hosszantartó irritáció lép fel, orvoshoz kell fordulni. Más háztartási tisztítószerrel keverni tilos. A hulladékot nem szabad a csatornába engedni.
Tárolása Hűvös, száraz helyen, jól lezárt edényzetben tároljuk. Fagytól óvjuk. Előírt tárolás esetén minőségét a gyártástól számítva 2 évig őrzi meg.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5%-os nemionos felületaktív anyagok, Fertőtlenítőszer, Illatanyag, Limonene.
Használati utasítások Használati utasítás: a baktériumok és vírusok elpusztításához:
Fordítsa a szórófejet ¨STOP¨ állásból ¨ON¨ állásba. Vízszintes felületek esetében nyissa fel a szórófej előtti lapot és állítsa porlasztó állásba. Függőleges felületek esetében zárja le a szórófej előtti lapot és állítsa habzó állásba. Fújja a tisztítószert az előtisztított, kemény, nem porózus felületre, amíg teljesen nedves nem lesz, hagyja hatni legalább 15 percig, és törölje át. Fordítsa a szórófejet a ¨STOP¨ állásba, majd tárolja a flakont szórófejjel felfelé. Kerülje az anyag hosszan tartó érintkezését fa, alumínium, illetve festett, lakkozott vagy puha porózus felületekkel. Ha bizonytalan a használatot illetően, kövesse a felület gyártójának utasításait. Ne használja kopott, sérült, repedt felületeken, vagy arany alkatrészeken. Lakossági felhasználásra.
Nettó mennyiség 0,5l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
www.scjproducts.info