Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

60%-kal vékonyabb, 4 x puhább*

A fogorvosok egyetértenek: Minél vékonyabb a cumi szívókanyaka, annál kisebb a fogakra nehezedő nyomás. Ez csökkenti a fog- és állkapocsdeformációk kockázatát. *Az OFI-intézet tudományos vizsgálatai bizonyítják: a MAM Perfect szívókanyaka 60%-kal vékonyabb, a bécsi egyetemi fogklinika klinikai tesztjei igazolják: 4-szer puhább* mint más cumik. (Átlag értékek: 36-76%-kal vékonyabb / 2-8-szor puhább mint az átlagos szilikon cumik)

Innováció:
Extra vékony és szuper puha az egyedülálló, szimmetrikus Dento-Flex® szívókanyaknak köszönhetően.

A fogdeformációk kockázatának csökkentésére kifejlesztve - 60%-kal vékonyabb, 4-szer rugalmasabb*, mint az átlagos cumik. (*A Wild-Hi-Precision intézet tudományos vizsgálatai bizonyítják: a MAM Perfect szívóka nyaka 60%-kal vékonyabb; a bécsi egyetemi fogklinika tesztjei igazolják: 4-szer rugalmasabb, mint más cumik.)
Szakértők által ajánlva: MAM Perfect használata ajánlott az egészséges fogak és állkapocs fejlődésének támogatására. MAM SkinSoft szilikon szívóka, amely a bőrhöz hasonló, ismerős érzést nyújt és a babák 94%-a** elfogadja (**piackutatás 2010-2018; 1383 babával tesztelve).
Szimmetrikus formájú szívóka, amely mindig tökéletesen illik a baba szájába. Gyorsan & egyszerűen megfogható gombbal, amelyre könnyen rácsatolható a cumitartó szalag. Hajlított pajzs a maximális kényelemért. Bőrbarát a nagy szellőzőlyukaknak köszönhetően. Minden MAM Perfect cumi sterilizáló- és szállítódobozzal kapható.
A MAM cumikat gyermekorvosokkal, fogorvosokkal és fogszabályozó szakemberekkel folytatott egyedülálló csapatmunkával fejlesztjük a kezdetektől fogva. Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára.

Egyéb információk

A termék megfelel az EN 1400-as európai szabvány követelményeinek

Jellemzők

A fogdeformációk kockázatának csökkentésére fejlesztett termék
BPA free: Minden MAM termék BPA-mentes anyagból készül
Állkapocsortopédusok és gyermekfogorvosok által fejlesztve
Klinikailag igazolt
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások MAM sterilizáló és szállítódoboz:
1 cumihoz - csak töltse meg vízzel, helyezze el a cumit és tegye a mikrohullámú sütőbe!
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes
Fő út 132.
Forgalmazó címe:
MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes
Fő út 132.
Vevőszolgálat:
További információk:
MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes
Fő út 132.
Tel: +36-94/540-103
Fax: +36-94/351-014
email: [email protected]
mambaby.com