MAGYAR TERMÉK MESE – HABFEHÉR KARÁCSONY

 

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. célja, hogy már óvodás, kisiskolás korban felhívja a gyermekek figyelmét az egészséges és tudatos táplálkozásra, a hazai, helyi élelmiszerek választásának fontosságára.

Az egészséges életmódra nevelés a tudatos vásárlásnál kezdődik. Ott, hogy mit teszünk a kosarunkba, hogy utána abból egészséges és tápláló ételeket tudjunk főzni akár közösen a gyerekekkel.

Minél hamarabb kezdjük az egészséges életmódra nevelést, annál jobban beépül, annál könnyebb lesz a gyerekeket jó minőségű, magyar élelmiszerek fogyasztására ösztönözni.

 

Kiknek ajánljuk?

Óvodások és kisiskolások, 4-8 évesek, akik szeretik a meséket, továbbá óvónők, és azok a szülők, akik mindenből szeretnék a legjobbat megadni a gyermekeiknek.

 

 

Gazdagon illusztrált, jól és könnyen olvasható mese. A mese után, a füzetek végén interaktív, foglalkoztató rész is helyet kap.

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT 

A promóció keretein belül az online shopban 2020. december 7. és 24. között elküldött vagy ezeken a napokon módosított olyan rendelések mellé, melyek 3.000 Ft vásárlási érték felett tartalmaznak a promócióban résztvevő termékeket, mesekönyv jár ajándékba. A könyvet a vásárlóknak nem kell a kosarukba helyezniük, automatikusan kiszállításra kerülnek a promóció feltételeinek teljesülése esetén. Egy megrendeléshez maximum egy ajándékkönyv jár. A kalkuláció a rendeléskori árak alapján történik, az értékhatár a megrendelt promóciós termékek értékére vonatkozik, tehát esetleges termékhiány miatti helyettesítés vagy hiányos szállítás esetén is jár az ajándék a megadott értékhatár felett. Az online shop oldalán a „magyar termék”, „hazai termék” és „hazai feldolgozású termék” védjeggyel ellátott termékek vesznek részt a promócióban. 

 

FE02