Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Lenor textilöblítő hosszantartó frissességet kínál: a friss ágynemű élménye minden éjjel, akár 1 héten át. A tavaszi virágcsokor illatába burkolt Lenor Spring leheletnyi természetes patchouli- és fehércédrus pezsdítő és élénkítő hatása rabul ejti és felfrissíti az érzékeket.. Egészítse ki kedvenc Lenor öblítőjének illatát: használja együtt a mosáshoz adható Lenor Unstoppables parfümgyöngyökkel!

Jellemzők

Friss ágynemű minden éjjel, akár 1 héten át
Hosszantartó frissesség
Textilöblítő tavaszi virágillattal, valamint leheletnyi természetes pacsuli- és fehércédrus-aromával
Puha és kényelmes tapintásúvá varázsolja a ruhákat
Segít a ruhák állapotának megőrzésében
Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást. Lerövidíti a száradási időt és mérsékli a ruhák elektrosztatikus feltöltődését
Biztonsági figyelmeztetések A folyékony textilöblítok növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket: - gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tuzálló”. jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblíto használata csökkentheti a tűzállóságot. - bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír). Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% Kationos Felületaktív Anyagok, Benzisothiazolinone, Illatanyagok, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Nettó mennyiség 0,93l
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
(06-1) 4511256
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!