Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Lélegezze be a tavasz friss illatát. A Lenor ikonikus illatát a klasszikus, tiszta ciprusos illatjegyek és a felpezsdítő bergamot ihlették. A Lenor Spring Awakening textilöblítő hosszan tartó frissességet kölcsönöz az ágyneműnek akár 1 héten át. A textilöblítő puhaságot és kellemes tapintást kölcsönöz a ruháknak, valamint a vasalás megkönnyítése érdekében segít csökkenteni a gyűrődést. A textilöblítő bőrgyógyászatilag tesztelt, flakonja pedig 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Tipp: Az alapos tisztítás érdekében használja együtt az illatban hozzá illő Lenor mosószerrel.

Jellemzők

Lélegezze be a tavasz friss illatát. A Lenor ikonikus illatát a klasszikus, tiszta ciprusos illatjegyek és a felpezsdítő bergamot ihlették
Textilöblítő, amely hosszan tartó frissességet kölcsönöz az ágyneműnek minden éjjel, akár 1 teljes héten át
Kondicionáló öblítő a kellemesen puha tapintásért, a gyűrődés csökkentéséért és a könnyebb vasalásért
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Flakonja 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és ismét újrahasznosítható
Az alapos tisztítás érdekében használja együtt az illatban hozzá illő Lenor mosószerrel
Biztonsági figyelmeztetések Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. A folyékony textilöblítők növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket: - gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tűzálló” jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblítő használata csökkentheti a tűzállóságot. - bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír).
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% Kationos Felületaktív Anyagok, Illatanyagok, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Nettó mennyiség 0,93l
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
(06-1) 4511256
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!