Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Lenor textilöblítő használatával a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen is a valódi puhaság és gondoskodás! A Lenor Sensitive gondoskodik az Ön és szerettei bőréről. A leheletnyi fehérvirág illatba burkolt Sensitive öblítő a kényelem és gondoskodás érzetét kelti bennünk. A Lenor Sensitive termékcsalád tagjai kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használhatók, mivel nem tartalmaznak allergén anyagokat, hipoallergének és rendelkeznek a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával. 

Jellemzők

A termékek hipoallergén és bőrgyógyászati vizsgálatát a Skin Health Alliance végezte
Gyengéd, valamint enyhén illatosított az érzékeny bőr számára
Textilöblítő leheletnyi fehérvirág illattal
Puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat
Megbízható puhaság és frissesség
Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást. Lerövidíti a száradási időt és visszaszorítja a ruhák elektrosztatikus feltöltődését
Biztonsági figyelmeztetések Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. A folyékony textilöblítők növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblíto használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket: - gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tuzálló” jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblítő használata csökkentheti a tűzállóságot. - bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír).
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% Kationos Felületaktív Anyagok, Benzisothiazolinone, Illatanyagok.
Nettó mennyiség 0,93l
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
(06-1) 4511256
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!