Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Sugározzon másokra is átragadó életkedvet. A barackvirág aromájával, valamint a bazsarózsa és a frézia páratlanul elbűvölő illatjegyeivel. A Lenor Amethyst & Floral Bouquet textilöblítő prémium minőségű, hosszan tartó illata frissességet kölcsönöz az ágyneműnek akár 1 héten át. A textilöblítő puhaságot és kellemes tapintást kölcsönöz a ruháknak, valamint a vasalás megkönnyítése érdekében segít csökkenteni a gyűrődést. A textilöblítő bőrgyógyászatilag tesztelt, flakonja pedig 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Tipp: Használja együtt az illatban hozzá illő Lenor mosószerrel az alapos tisztítás érdekében.

Jellemzők

Sugározzon másokra is átragadó életkedvet. A barackvirág aromájával, valamint a bazsarózsa és a frézia páratlanul elbűvölő illatjegyeivel
Textilöblítő prémium minőségű, hosszan tartó illattal, friss ágynemű minden éjjel, akár 1 héten át
Kondicionáló öblítő a kellemesen puha tapintásért, a gyűrődés csökkentéséért és a könnyebb vasalásért
Bőrgyógyászatilag tesztelt
50%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon
Használja együtt az illatban hozzá illő Lenor mosószerrel az alapos tisztítás érdekében
Biztonsági figyelmeztetések A folyékony textilöblítők növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tűzálló” jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblítő használata csökkentheti a tűzállóságot, bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír). Pentadecalactone, Hexyl cinnamal -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Delta-Damascone, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Tetrahydrolinalool, Linalool, Hexyl cinnamal -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% Kationos Felületaktív Anyagok, Illatanyagok, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
(06-1) 4511256
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!