Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Klassz játék repülőgép és robot 2 minifigurával az akciódús versenyhez!

A gyermekek megépíthetik Digitális Kai nagy teljesítményű robotját, mielőtt átalakítják sugárhajtásúvá, hogy csatákat rendezzenek Richie ellen az Ötmilliárdos versenypályán.

Repülj Digitális Kai sugárhajtású robotjával az Ötmilliárdos versenypályán, hogy megnyerd az értékes Kulcs-Tanákat és elmenekülj a Prime Empire birodalomból! Alakítsd át a nagy erejű, digitális pengékkel ellátott robotot sugárhajtásúvá, és tüzelj a korongvetőivel! De légy óvatos Richie-vel a Patkányfalkából, aki Digitális Kait üldözi légdeszkáján, és elszántan küzd azért, hogy legyőzze őt. Vajon megnyered ellene a versenyt?

• Zseniális LEGO® NINJAGO® készlet gyermekeknek, melyben ott von Kai sugárhajtású robotja. A gyermekek imádni fogják ezt a készletet, akik szeretik a megépíthető játékokat és örömmel találnak ki történeteket a NINJAGO figurákkal és robot játékokkal.
• Ez az építőkészlet tartalmaz egy játék repülőgéppé alakítható NINJAGO® robotot és 2 minifigurát: NINJAGO® Kait és Richie-t, valamint egy Kulcs-Tanát. Közösen beindítják a gyermekek kreativitását, miközben Prime Empire jeleneteket játszanak el.
• Az új, 2020 januárjában megjelenő játék sugárhajtású repülőgép feltárja előtted a lehetőségek világát, hiszen átalakíthatod egy nagy erejű robot játékká, mely állítható karokkal és lábakkal, valamint korongvetőkkel van ellátva.
• Ez a 217 elemből álló akciójáték izgalmas építési élményt nyújt a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára, de nagyszerű ünnepi ajándék is lehet. A készlet arra ösztönzi a gyermekeket, hogy élvezzék a fantáziadús játékot.
• A LEGO® NINJAGO® robot akciójátékok tökéletes méretűek az otthoni játékhoz, de akár az útra is magaddal viheted a mókát. A robot méretei: 16 cm magas és 25 cm széles.
• Ehhez az építőjátékhoz nincs szükség elemekre - egyszerűen csak a gyermekek élénk fantáziája indítja be, így sosem kell elhagynod NINJAGO® birodalmát.
• A tökéletes nindzsa játékkészlet egy fiatal LEGO® építőnek. A kockákhoz és a megépíthető figurákhoz tartozik egy papíralapú útmutató, de a digitális és interaktív Instructions PLUS útmutatót is megtalálod az ingyenes LEGO Life alkalmazásban.
• A LEGO® NINJAGO® gyűjthető építőjátékokkal a gyermekek beléphetnek a fantáziadús akció izgalmas világába, és történeteket szőhetnek kedvenc nindzsáik köré, miközben szembeszállnak a gonosz erőkkel.
• A LEGO® kockák már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy mindig egyöntetűek, kompatibilisek és könnyedén szétszedhetők legyenek. A LEGO mindig kiváló itt, a Földön és az akciódús NINJAGO® birodalomban egyaránt.
• Ezeket a LEGO® kockákat és elemeket a lehető legalaposabban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. Mindig nyugodt lehetsz a LEGO készletek felől.

Termékek száma a csomagban: 277

Alsó korhatár: 7
Felső korhatár: 99
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
2060 Bicske
SPAR út 0326/1.
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
2060 Bicske
SPAR út 0326/1.