-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lagris krumplipüré pehely 130 g
Részletes termékadatok
Termék információk
A krumplipüré egy tradicionális és igen közkedvelt ételünk, melyet szinte félkészen kínálunk. Így sok időt és munkát spórolhatunk meg a konyhában, miközben ízletes és könnyű állagú köretet kapunk, amit pirított hagymával vagy petrezselyemzölddel még ízesebbé tehetünk.Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
Krumplipüré pehely laza keverékÁtlagos tápértékek
100 g termékben | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia: | 1505 kJ/ | ||||
355 kcal | |||||
Zsír: | 0,7 g | ||||
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g | ||||
Szénhidrát: | 79 g | ||||
amelyből cukrok | 0,5 g | ||||
Fehérje: | 8,4 g | ||||
Só: | 0,28 g |
Tárolása
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
25
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
25
Összetevők
Burgonya min. 99%, Emulgeálószer: E471, Antioxidáns: E304 és E223, Kurkuma.
Allergének
Nyomokban tejet, glutént és tojást is tartalmazhat.
Használati utasítások
Elkészítési javaslat:
450 ml forró vízhez (kb. 90°C) és 250 ml forró tejhez (kb. 90°C) adjunk hozzá 4 teáskanál vajat és 1 teáskanál sót.
Amikor a vaj szétolvadt, akkor adjunk hozzá 130 g kumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig.
Ne próbáljuk felverni, hanem az 1 perc letelte után keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
450 ml forró vízhez (kb. 90°C) és 250 ml forró tejhez (kb. 90°C) adjunk hozzá 4 teáskanál vajat és 1 teáskanál sót.
Amikor a vaj szétolvadt, akkor adjunk hozzá 130 g kumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig.
Ne próbáljuk felverni, hanem az 1 perc letelte után keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
Nettó mennyiség
130g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Podravka-Lagris a.s.,
Dolní Lhota 39,
763 23,
Cseh Köztársaság
Forgalmazó címe:
Podravka International Kft.
1143 Budapest,
Ilka u. 34.
Vevőszolgálat:
Podravka International Kft.
1143 Budapest,
Ilka u. 34.
www.vegeta.hu
Podravka-Lagris a.s.,
Dolní Lhota 39,
763 23,
Cseh Köztársaság
Forgalmazó címe:
Podravka International Kft.
1143 Budapest,
Ilka u. 34.
Vevőszolgálat:
Podravka International Kft.
1143 Budapest,
Ilka u. 34.
www.vegeta.hu