Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Akció
Knorr Fix mexikói chilis bab alap 50 g

Részletes termékadatok

Termék információk

A Knorr séfek gondosan adagolták a chilit, a római köményt és az oregánót, hogy megalkossák a Mexikó ízeit idéző chilis bab alapot.

Jellemzők

Nem tartalmaz hozzáadott ízfokozó adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges színezéket

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Mexikói chilis bab alap

Átlagos tápértékek

100 g termékben 100 g elkészített ételben 1 adag** elkészített ételben %* 1 adagban**
Energia 1362 kJ/324 kcal 687 kJ/164 kcal 1388 kJ/331 kcal 17%
Zsír 5 g 12 g 24 g 34%
amelyből telített zsírsavak 1,5 g 3,3 g 6,7 g 34%
Szénhidrát 53 g 5,9 g 12 g 5%
amelyből cukrok 19 g 1,4 g 2,8 g 3%
Rost 11 g 1,7 g 3,4 g
Fehérje 12 g 8,4 g 17 g 34%
8,2 g 0,68 g 1,4 g 23%
*% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
**1 adag = 202 g (a tasak tartalma 4 adaghoz elég). A javasolt hozzávalókkal számolva.
Tárolása Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Zöldségfélék (vöröshagyma 18%, paradicsompüré por 15%¹, piros kaliforniai paprika 5%, zöld kaliforniai paprika 3%, fokhagyma), BÚZALISZT, Keményítő (kukorica, burgonya), Fűszerek (fűszerpaprika 6,4%, Cayenne-bors 1,6%, római kömény 1,2%, oregánó 0,5%, kakukkfű, koriander, bazsalikom, babérlevél, gyömbér), Hidrolizált növényi fehérje, Só, Élesztőkivonat, Pálmaolaj, Cukor, Színezék (paprikakivonat), Maltodextrin², Citromlépor, ¹Fenntartható gazdaságból. ²Maltodextrin: Enyhén édes ízű, kukorica-, búza-, rizs vagy burgonyakeményítőből nyert élelmiszer összetevő.
Allergének A termék tejet, tojást, zellert és mustárt tartalmazhat.
Nettó mennyiség 50g
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 182.
Vevőszolgálat:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 182.
Kedves Vásárlónk!
Várjuk kérdéseit, észrevételeit:
06-40-400-400
[email protected]
www.knorr.hu
FE02