Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Semlegesíti a kellemetlen szagokat és extra higiéniát biztosít a lábaknak cipőben. Különleges formulája 48 óráig hatásos.

Jellemzők

Frissen tartja a cipőt
Extra higiéniát biztosító formula
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Cipőfrissítő aeroszol
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem:
Izobután hajtógázas. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos. Fokozottan tűzveszélyes! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni. Ne permetezze tűz, hőforrás illetve bekapcsolt elektromos készülék közelében! Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Csak a használati utasítás szerint használja. A termék szándékos helytelen használata, tartalmának belégzése veszélyes. Csak jól szellőztetett helyen használható. Csak pár másodpercig használja. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Használat után alaposan szellőztessen.

F+ Fokozottan tűzveszélyes.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
50
Használati utasítások Használati utasítás:
Jól rázza fel, miközben az adagoló fejet lefelé tartja. Balra tekerve nyissa ki az adagoló fejet. Az adagolót helyezze a cipőbe úgy, hogy a nagyobbik nyílás mutat az ujjak felé. Egy másodpercig tartsa lenyomva. Jobbra tekerve zárja vissza.
Nettó mennyiség 0,1l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
SC Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
SC Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36-1-224-8400