Élvezd a 10%-os kedvezményt és az ingyenes házhozszállítást Keszthely és környékén!

Vedd át a rendelésedet személyesen, ne habozz, és használd áruházi átvétel szolgáltatásunkat Keszthelyen! 

 

 

Folyamatosan terjeszkedünk a kényelmi szolgáltatásainkkal, így mostantól Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Cserszegtomaj településén is elérhető házhozszállítás szolgáltatásunk.

Ez egy kiváló lehetőség, hogy kényelmesen és kedvező áron juthass hozzá a termékeinkhez.

Ne habozz, és vegyél részt az akcióban még ma!

2024. március 07. és 21. között 10% blokkvégösszeg kedvezménnyel vásárolhatsz a SPAR Online shopban, amennyiben vásárlásod egyösszegben eléri a 20.000 Ft összértéket!

 

 

 

Íme a kuponkódod:

2040520000102

 


(Csak másold ki, majd a Fizetés fázisban másold be a promóciós kód mezőbe.)

 


 

Elkezdem a bevásárlást!

 

 

 

 


A kedvezményre jogosító kuponkód (2040520000102használatával, 2024. 03. 07. és 2024. 03. 21. között elküldött vagy ezeken a napokon módosított SPAR online shop rendelés esetén a vásárlás végösszegéből (melybe nem számít bele a göngyöleg díja, az áruházi átvétel díja, a házhozszállítás díja, a hűségpromóciós termékek ára és a korábbi hatósági áras termékek vételára és a Fördős Zé szakácskönyvek vételára) 10%  azonnali blokkvégösszeg-kedvezményt biztosítunk, amennyiben az egyösszegben eléri a 20.000 Ft összértéket. Egy megrendeléshez egy kuponkód használható fel, és más kuponkóddal vagy blokkvégösszeg-kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkódot a rendelési folyamat során a Fizetés-számlázás pontban kell a megfelelő mezőben megadni. A szolgáltatás az alábbi linken szereplő településeken vehető igénybe: https://www.spar.hu/onlineshop/altalanos-felhasznalasi-feltelek#paragraph13