Fűmagok

 

 

 Varázsolj természetes, gyönyörű zöld pázsitot az udvarodra könnyen és gazdaságosan telepíthatő, a kiváló minőségű fűmagjainkkal, amelyek még az ingatlan értékét is megnövelhetik! 

 

 

 

 

 

 

Tápoldat, virágföld, ágyásszegély

 

 

Ha azt akarjuk, hogy a virágoskert tavasszal teljes pompájában ragyogjon, akkor az alábbi kertészeti eszközök kihagyhatatlanok az online bevásárlásból. A minőségi virágföld, a növények fejlődését segítő tápoldatok és az egészet megtartó ágyásszegély széles választékban vár online kínálatunkban!

 

 

Kaspók, virágtálak, alátétek

 

 

A virág a teraszon vagy az erkélyen is szép, és ahhoz, hogy jól is érezze magát, a sok-sok napsütésen túl megfelelő méretű virágcserép, kaspó vagy virágláda is kell és persze mindezek kiegészítői, szerencsére ezeket mind megtaláljátok nálunk!

 

Kaspók, virágtálak, alátétek

 

Locsolás, permetezés

 

 

Az egyre forróbb és szárazabb nyarakon kincset ér a kiskertekben a megfelelő öntözés, locsolás. A SPAR online shop kínálatában megtaláltok mindent a profi és hatékony öntözéshez, locsoláshoz, de még a permetezéshez is.

Locsolás, permezetés

 

Szivattyúk

 

 

Ha emelkedik a talajvíz vagy egy hatalmas vihar csap le ránk és elönti a pincét az esőzés, akkor nélkülözhetetlen egy nagy teljesítményű szivattyú, hogy a probléma, ne álljon fenn sokáig. Válogass az online shop szivattyú kínálatából!

 

Szivattyúk

 

Kerti világítás

 

 

Tedd hangulatosabbá a kertet éjszakára is a különböző erősségű, típusú kerti lámpáinkkal, így a kertet naplemente után is élvezheted!

Kerti vilagítás

 

Kerti szerszámok

 

 

Ásó, kapa, metszőolló, gereblye és még hosszan sorolhatnánk, nálunk minden szükséges kerti szerszámot megtalálsz, így nem lehet gond a kertet a legjobb formájában tartani. 


Kerti szerszámok

 

Összes kerti szerszám

 

Kerti gépek

 

 

Néha egy gereblyénél több kell, szerencsére kerti kisgépekből is széles a választék a SPAR online shopban. Fűnyírók, sövényvágók, motoros fűrészek egész sora várja, hogy segítsenek rendet vágni a kertben.

 

Kerti játékok

 

 

A kertben az a legjobb, hogy a gyerkőcöknek van hol játszani, a SPAR online shop kerti játék kínálatának köszönhetően pedig lesz is mivel. A csúszdától a focikapuig nálunk mindenki megtalálja a kedvenc játékát.

 

Kerti játékok