Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Garantált minőségű borjú steak.
Az egyedi ízvilágot a borjú magyarországi származási helye biztosítja.
Élvezze termékünk felejthetetlen ízét!

Egyéb információk

Születés: Magyarország
Áll.tartás: Magyarország
Vágás: Magyarország

Vákuumcsomagolt termék.

Jellemzők

A természetből természetesen!
Érlelési idő 14 nap
Szakértelem, Gondosság, Minőség

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Borjúcomb steak érlelt fűszeres, hozzáadott vízzel

Átlagos tápértékek

100 g termékben
Energia 454 kJ / 108 kcal
Zsír 4 g
- amelyből telített zsírsavak 3 g
Szénhidrát 0 g
- amelyből cukrok 0 g
Rost 0 g
Fehérje 18 g
1,3 g
Biztonsági figyelmeztetések A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható!
Tárolása Fogyasztható 0 - +4°C-on tárolva: lásd a címkén.
Hűtve tárolandó (0 - +4°C között).
Felbontás után 24 órán belül felhasználandó.

Tárolási típus
Lehűtött
Minimum hőmérséklet (celsius)
0
Maximum hőmérséklet (celsius)
4
Összetevők Borjúcomb csont nélkül, Ivóvíz, Konyhasó, Fűszerkivonat, Fűszerek, Repceolaj.
Használati utasítások Elkészítési javaslat
Vegye ki a steak-húst a hűtőből és bontatlan állapotban hagyja szobahőmérsékletre melegedni. Vegye le a fóliát, majd helyezze a hús szeletet forró serpenyőbe és süsse az alábbiak szerint.

Gyengén átsült:
A hús szelet mindkét oldalát másfél-két percig sütjük ízlés szerint.

Közepesen átsült:
A hús mindkét oldalát két és fél percig sütjük ízlés szerint.

Jól átsült:
A hús mindkét oldalát négy és fél-öt percig sütjük ízlés szerint.
Nettó mennyiség 1kg
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Kapos Ternero Kft.
7432 Hetes,
Kokasmajor
Vevőszolgálat:
Kapos Ternero Kft.
7432 Hetes,
Kokasmajor