Veled mozdul a zene!🔊🎵

 

 

 

 

 

Örömünkre szolgál, hogy a JBL nagy sikerű partnerünkként tér vissza a SPAR és INTERSPAR üzleteinkbe, valamint a SPAR Online shopba! Hűségpromóciónk széles választékában megtalálhatóak a legjobb minőségű fül- és fejhallgatók, hangszórók és - új termékkategóriként - hangprojektorok is. Egyszerű használat és magas minőség. Tapasztald meg te is a JBL zenei élményt!


 

 

 

Pontgyűjtés:

Vásárolj 2023. május 18. és 2023. augusztus 9 között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban vagy a SPAR Online shopban. Minden elköltött 1.000 Ft után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz 2023.05.18. és 2023.08.09. között.Pontbeváltás:

 2023.05.18. és 2023.08.13. között az árukészlet erejéig.


 

 

 

Így tudod beváltani az összegyűjtött hűségpontjaidat, és kedvezményesen vásárolni JBL termékeket a SPAR Online shopban:


✅ Bizonyosdj meg róla, hogy mind a 20 db hűségpontot beragasztottad a gyűjtőfüzetedbe. 


✅ Add hozzá a kosaradhoz a megvásárolni kívánt JBL terméket.


✅ A rendelés véglegesítésekor, a "Fizetés" szakaszban, a "Promóciós kód" mezőbe írd be a pontgyűjtőfüzeted alján található vonalkód alatti számsort (szóközök nélkül)


✅ Majd kattints a piros "nyíl" ikonra.


✅ Ezennel sikeresen érvényesítetted a hűségpontjaidat és jogosult leszel hűségakcióban meghatározott kedvezményes áron megvásárolni a kiválasztott JBL terméket.


❌ AZONBAN, ha az átadást végző kolléga a hűségpont gyűjtőfüzet ellenőrzése során azt tapasztalja, hogy a vásárlónak a 20 db hűségpont mégsem áll rendelkezésére, akkor a JBL termék kedvezményes árú megvásárlása nem lehetséges!

 

 

 

 

A hűségpontjaidat lehetőséged nyílik beváltani áruházi átvétel, valamint házhozszállítás esetén is!

 

 

 

 

 

 

további részletek: https://www.spar.hu/jbl-husegakcio-2023

 

 

 

 


Veled mozdul a zene!

FE07