Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Akció
Jar Platinum Lemon All In One Mosogatókapszula, 65 db

Részletes termékadatok

Termék információk

A Jar Platinum all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar Platinum tisztítóerejében bízva bármilyen ételt kedvére elkészíthet, hiszen a termék még a zsíros szűrőt is megtisztítja, ragyogóan tiszta edényeket és friss illatú mosogatógépet hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. Ráadásul rendkívül egyszerűen használható: nem kell kicsomagolni, egyszerűen csak helyezze a kapszulát a mosogatógép mosogatószer-adagolójába!

Jellemzők

A Jar Platinum mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is
Segít megelőzni a zsíros szennyeződések lerakódását a mosogatógépben, és még a zsíros szűrőt is megtisztítja
Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt
Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben
A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben
Gyárunk 100%-ban megvásárolt, megújuló villamosenergiát használ
Biztonsági figyelmeztetések Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Itasson kevés vizet a hígítás érdekében. Proteáz -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok, Oxigénalapú Fehérítőszerek, <5% Foszfonátok, Polikarboxilátok, Enzimek, Illatanyagok, Citronellol, Limonene, Linalool.
Használati utasítások Helyezze a tablettát az adagolóba, majd zárja le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúljon! Ne csomagolja ki a tablettát és ne szúrja ki a fóliát! Használat után mindig zárja vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezze a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezze az evőeszköztartó kosár tetejére, és válasszon előmosogatás nélküli programot! A ¨salt action¨ sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ?95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ?5%-ában) - használjon sót. Ne helyezzen ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezzen antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe! 1 tabletta = 1 mosogatóprogram
Nettó mennyiség 65db
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38