Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Nyereményjáték
Vásárolj bármelyik Magyarországon lévő SPAR áruházban, vagy rendelj a SPAR Online-tól legalább 4 db Heineken terméket 2021. április 08. és 2021. május 05. között és vegyél részt a nyereményjátunkban. A promóció ideje alatt töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját és nyugtaszámát vagy online vásárlás esetén a megrendelést visszaigazoló kódot a www.heineken.hu/spargrilljatek oldalra, és nyerd meg napi 8 darab nyereményeink egyikét vagy a fődíjat, az egyedi Heineken Smoker és Grillező csomagot. Grillezésre fel!
További részletek: www.heineken.hu/spargrilljatek

1873-ban Gerard Heineken annyira büszke volt újonnan megalkotott prémium sörére, hogy egyből a nevére is vette az összes palackot. Így született meg a Heineken, és vált hamarosan Amszterdam, majd egész Hollandia kedvencévé. Most, 4 emberöltővel később, a minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően naponta immár 25 millió Heinekennel koccintanak a világ 192 országában. A Heineken egy lager sör különleges A-élesztő felhasználásával készül, amely az összetéveszthetetlenül harmonikus, enyhén gyümölcsös ízjegyeket garantálja.

Egyéb információk

ALK. 5% (V/V), VOL.

Betétdíjas termék

Jellemzők

Készült a speciális ¨A¨ sörélesztő felhasználásával

Átlagos tápértékek

100 ml-ben:
Energiatartalom 176 kJ/ 42 kcal
Biztonsági figyelmeztetések Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.

Fogyaszd felelősséggel!
Tárolása Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 100% természetes összetevők: Víz, Árpamaláta, Komlókivonat.
Alkohol típusa
Sör
Nettó mennyiség 2l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron
Vándor S. u. 1.
Vevőszolgálat:
HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron
Vándor S. u. 1.
Vevőszolgálat: 06/99/516-200
www.heineken.hu