Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Nyereményjáték
Vásárolj bármelyik Magyarországon lévő SPAR áruházban, vagy rendelj a SPAR Online-tól legalább 4 db Heineken terméket 2021. április 08. és 2021. május 05. között és vegyél részt a nyereményjátunkban. A promóció ideje alatt töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját és nyugtaszámát vagy online vásárlás esetén a megrendelést visszaigazoló kódot a www.heineken.hu/spargrilljatek oldalra, és nyerd meg napi 8 darab nyereményeink egyikét vagy a fődíjat, az egyedi Heineken Smoker és Grillező csomagot. Grillezésre fel!
További részletek: www.heineken.hu/spargrilljatek

Lehet igazán finom lager sört főzni 0.0%-os alkoholtartalommal? Sörfőzőmestereink a nulláról indulva évekig kutattak, kísérleteztek és kóstoltak, míg végül megalkották ezt az egyedülálló receptúrát: a frissítő, gyümölcsös ízjegyek és a lágy maláta aromájának tökéletes egyensúlyát. Ez a sör kiérdemli a Heineken márkanevet. Hiszen minden ízében egy megalkuvást nem tűrő Heineken karakter, amelyet a természetes összetevők, és a különleges A-élesztő garantál immár 1873 óta. Szóval nem volt könnyű, de ma már tudjuk, hogy lehetséges.

A Heineken 0.0 dupla főzéssel készül, természetes összetevők és a különleges A-élesztő felhasználásával. Az alkoholt természetes eljárással vonjuk ki a sörből, így alkottuk meg a frissítő, gyümölcsös ízjegyek és a lágy maláta aromájának tökéletes egyensúlyát.

További leírás

Visszagyűjtő pontok: visszavalthato.hu

Egyéb információk

Alk. 0,0%, vol.

Átlagos tápértékek

100 ml-ben:
Energia 89 kJ / 21 kcal (1%)
Zsír 0 g (0%)
ebből telített zsírsavak 0 g (0%)
Szénhidrát 4,8 g (2%)
ebből cukor 1,3 g (1%)
Fehérje 0 g (0%)
<0,01 g (<0%)
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tárolása Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján!
Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Víz, Árpamaláta, Természetes aroma, Komlókivonat.
Alkohol típusa
Sör
Nettó mennyiség 0,33l
Kapcsolat:
Gyártó címe:
HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron,
Vándor S. u. 1.
Vevőszolgálat: 06/99/516-200
www.heineken.hu
Vevőszolgálat:
HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron,
Vándor S. u. 1.
Vevőszolgálat: 06/99/516-200
www.heineken.hu