Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az útvesztőbe lépve hűvös szellő süvít el melletted. Nemcsak a labirintus élő sövényfalának leveleit, de az idegeidet is felborzolja. Az idegeidet, melyek már így is pattanásig feszültek. Bárhol veszély leselkedhet rád, bármelyik sarkon befordulva utolérhet a végzeted! Erősebben szorítod meg a varázspálcádat. Vajon a félhomály játszik a képzeleteddel, vagy valami tényleg elsuhant előtted? Nem vagy biztos benne, hogy jó ötlet felhívni magadra a figyelmet, de bátorságod vesztve a magasba emeled pálcádat, és rekedtes hangon annyit mondasz:
Lumos!

Éld át újra a klasszikus Ki nevet a végén? izgalmát egy új, érdekes csavarral Harry Potter varázslatos világában! Légy te az első, aki mind a négy bábuját célba juttatja, de vigyázz a labirintus kártyákkal! Az útvesztő szeszélyes, és pont annyira lehet a segítségedre, mint ahogy akár ellened is dolgozhat!

Lépj be a Trimágus Tusa útvesztőjébe és tedd próbára magad! Vajon te leszel a leggyorsabb, aki megleli a kiutat, és ezzel elnyeri a Trimágus Kupát?

Egyéb információk

A komponensek színe eltérhet az illusztrációktól.
Biztonsági figyelmeztetések Figyelem!
A játék apró alkatrészeket tartalmaz. 3 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Reflexshop Kft.
1044 Budapest,
Ezred u. 2. B2/5.
Tel.: +36 1 688 1858
Fax: +36 1 688 1859
E-mail: [email protected]
www.reflexshop.hu
Vevőszolgálat:
Reflexshop Kft.
1044 Budapest,
Ezred u. 2. B2/5.
Tel.: +36 1 688 1858
Fax: +36 1 688 1859
E-mail: [email protected]
www.reflexshop.hu