Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Glade Sense & Spray Relaxing Zen automata légfrissítő utántöltő 18 ml

Részletes termékadatok

Biztonsági figyelmeztetések Glade® sense & spray™ automata légfrissítő utántöltő - Relaxing Zen™
Veszély
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.
Cyclamen Aldehyde, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, 1-(octahydro-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, Linalool, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Csak jól szellőztetett helyen használható.
Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Őrizze meg a külső csomagolást a használathoz szükséges óvintézkedések miatt.
Tárolása Hűvös, száraz helyen tárolja.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
50
Használati utasítások A használati utasítás a termék belsejében olvasható.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
www.scjohnson.com
www.scjproducts.info
FE04