Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Glade Sense & Spray Relaxing Zen automata légfrissítő készülék 18 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Meleg levegő, hűs forrásvíz, tarkabarka virágok és a lélek békéje: ezt idézi a friss alma, a harmatos virágok és nyugtató szantálfa jegyeinek elegye.

Jellemzők

Intelligens mozgásérzékelő
Biztonsági figyelmeztetések Glade® sense & spray™ - automata légfrissítő készülék - Relaxing Zen™
Veszély
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.
Cyclamen Aldehyde, alpha-methyl- 1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, 4-tert-butylcyclohexyl-acetate, 1-(octahydro-tetramethyl-2-naphthyl)ethan- 1-one, Linalool, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Csak jól szellőztetett helyen használható.
Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Az elemet a megfelelő pólusával (+/-) helyezze be. Az elem nem tölthető. Az elemet ne nyissa fel, és ne dobja tűzbe, mivel felrobbanhat, szivároghat, vagy anyagi kárt/személyi sérülést okozhat.Kizárólag AA méretű elemmel működik. Ne fújja az arcra.
Tárolása Hűvös, száraz helyen tárolja.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások A) A készülék automatikusan illatanyagot permetez a levegőbe, amikor aktiválódik az érzékelője. Az érzékelő permetezés után automatikusan kikapcsol és nem permetez 20 percig. A 20 perces zárolást követően a készülék újra aktív üzemmódba kerül és készen áll a mozgás érzékelésre.
Az összeszerelt készüléket egyenletes felületre vagy falra helyezze.
B) Élvezze a Glade® illatát azonnal úgy, hogy megnyomja a készülék elején található gombot.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
www.scjohnson.com
www.scjproducts.info
FE01