Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Szagsemlegesítő hatás +friss illat akár 60 napon át*
*nem elektromos készülék használata esetén.

Jellemzők

Minden Glade® by Brise® Discreet® készülékhez használható
Önálló légfrissítőként is használható
Elektromos és dekor zselés légfrissítő utántöltő - Friss szellő illattal.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Glade® by Brise® Discreet® elektromos és dekor zselés légfrissítő utántöltő - Friss szellő illattal.

Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Háziállatoktól távol tartandó. Ne sértse fel a membrán burkolatot. A terméket ne helyezze fényezett vagy festett fafelületre. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A készülék működés közben kis mértékben felmelegedhet. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Szenzibilizáló anyagot (dodecanal, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one, Ionone, methyl-isocyclocitral 3-(4-tert-butylphenyl)propionaldehyde, Citral, d-Limonene, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, Mentha Viridis (Spearmint) Oil, Methoxy dicyclopentadiene carboxaldehyde, isoeugenol, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4H-inden-4-one) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások A használati utasítást lásd a csomagolás belső oldalán.

Önálló légfrissítőként való használathoz:
1. Nyissa ki
2. Húzza le
3. Hajtogassa össze
4. Élvezze a friss illatot!

Helyettesítse újjal, ha már szinte teljesen üres.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjproducts.info
www.scjohnson.com