Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az új Glade® by Brise® Discreet® Electric folyamatos frissességet biztosít. Használja csatlakoztatva vagy anélkül, a szoba méretétől és a kívánt illat intenzitásától függően. Ez az innovatív készülék koncentrált illatú utántöltővel működik, mely folyamatos frissességet biztosít heteken át.

Egyéb információk

1,2W 230V -50Hz

Jellemzők

Szagsemlegesítő hatás + heteken át tartó frissesség
Elektromos zselés légfrissítő készülék - Japán kert illattal.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Glade® by Brise® Discreet® Electric elektromos zselés légfrissítő készülék - Japán kert illattal.

Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Háziállatoktól távol tartandó. Ne sértse fel a membrán burkolatot. A terméket ne helyezze fényezett vagy festett fafelületre. Használat közben tilos bármivel letakarni. Vizes kézzel vagy fém tárggyal ne érintse meg a készüléket. A készülék működés közben kis mértékben felmelegedhet. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesítheti a megfelelő higiéniát.

Szenzibilizáló anyagot (3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, 1-(2,6,6-trimethyl-1,3-cyclohexadien-1-yl)-2-buten-1-one, d-limonene, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, geranyl acetate) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK: a tűz, áramütés és egyéb sérülések elkerülésére vonatkozóan. ŐRIZZE MEG ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL A BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOKAT. FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos készülékek használata közben mindig tegye meg a szükséges óvintézkedéseket, beleértve a következőket: a sérülések elkerülése végett, a készülék szigorú felügyelete szükséges, amikor gyermekek vagy különleges bánásmódot igénylő emberek közelében használja. Ne dugja az ujjait vagy a kezét a készülékbe. A biztonságos használat érdekében csak olyan jól szellőző helyen lévő, megfelelően működő konnektorba dugja be a készüléket, ahol azzal sem ágytakaró, sem egyéb tárgy nem érintkezhet. Soha ne használja a készüléket hosszabbítóval, három ágú adapterrel vagy elosztóval. A készüléket vízbe meríteni tilos. Soha ne csatlakoztasson semmit a működésben lévő készülék feletti konnektorba. A Glade® by Brise® készülékhez kizárólag Glade® by Brise® utántöltőt használjon. Ezek az óvintézkedések megtalálhatók a következő website-on is: www.scjproducts.info.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások A használati utasítást lásd a csomagolás belső oldalán.

Használati utasítás:
1. Húzza le
2. Helyezze be
3. Csatlakoztassa
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjproducts.info