Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Glade® by Brise® Levegőben és háztartási textíliákon aeroszol semlegesíti a főzés, háziállatok és a fürdőszoba által kialakult kellemetlen szagokat.
Légfrissítő aeroszol levegőben és háztartási textíliákon - Hegyi frissesség illattal.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Glade® by Brise® Air & Fabric légfrissítő aeroszol Levegőben és háztartási textíliákon - Hegyi frissesség illattal.
Figyelmeztetés
Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.
Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A permet belélegzése tilos.
Figyelmeztetés:
Csak a használati utasításnak megfelelően használja. A padló és más kemény felületek az aeroszol használata után csúszóssá válhatnak. Ügyeljen arra, hogy ne csússzon vagy essen el. A kezelt felületektől száradásig tartsuk távol a gyermekeket és a háziállatokat. Ne permetezze háziállatra vagy annak fekvőhelyére. Madarakkal egy helységben ne permetezzen. Használata után levegőztesse ki a helységet. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
50
Használati utasítások Használati utasítás:
Tartsa függőlegesen a flakont, húzza hátrafelé középen a húzókart, majd fújjon legyező mozdulatokkal. Hagyja az illatanyagot eloszlani a levegőben. Fújja a levegőbe vagy a háztartási textíliákra és szőnyegekre, 30 cm-es távolságot tartva. Használja a Glade® by Brise® Levegőben és háztartási textíliákon aeroszolt az egész szobában az érezhetően friss otthonért! A színanyagokat nem károsítja, ha mégis bizonytalan, akkor előbb egy kevésbé feltűnő helyen próbálja ki. Ne használja bőr és selyem felületeken. A padló és más kemény felületek az aeroszol használata után csúszóssá válhatnak. Ügyeljen arra, hogy ne csússzon vagy essen el.
Nettó mennyiség 0,28l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjproducts.info
www.scjohnson.com